Nicole Kidman szerint a Babygirl eddigi karrierje legbevállalósabb filmje, és elmesélte, hogyan sikerült a legdurvább erotikus jeleneteket is felvenni a forgatáson.

Nicole Kidman legújabb Babygirl című filmje ugyan majd csak januárban mutatják be a mozik, a velencei Nemzetközi Filmfesztivál programjában már megnézhették, majd több mint 6 perces álló tapssal ünnepelték a résztvevők.

A rendező, Halina Reijn által megálmodott erotikus dráma fontos szerepet tölt be a színésznő karrierjében, ugyanis Kidman szerint ez az eddigi legbevállalósabb film, amiben szerepelt. Visszaemlékezve  Stanley Kubrick Tágra zárt szemek című alkotására, amiben akkori férje, Tom Cruise oldalán szerepelt, akkor bizony komoly erotikus tartalomra lehet számítani a Babygirlben, ha még ennél is durvább.

Kidman a Vanity Fair magazinnak adott interjúban mesélt arról, mennyire megviselte néhány, perverziótól sem mentes jelenet forgatása, és a folyamatos kitárulkozás miatt gyakran érezte magát „elhasználtnak". Ennek ellenére, biztonságban érezte magát, mégpedig a profi intimitás-koordinátoroknak köszönhetően.

Szükség is volt rájuk, mivel Reijn „radikálisan" hosszú szexjeleneteket vett fel, ezért az egészet aprólékosan, az utolsó mozdulatig eltervezték a próbák alatt, hogy a felvételek során minden azonnal és gördülékenyen menjen. 

„Nekik köszönhetően sikerült mindig karakterben maradnom" – mondja Kidman.

„Tudtam, hogy Halina nem fog kihasználni. Részese akartam lenni ennek a történetnek, ezért minden porcikámmal elköteleztem magam mellette. Végig mindenki nagyon figyelt a másikra, gyengédek voltunk, és mindenben segítettünk egymásnak" – tette hozzá a sztár.

(Borítókép: Vanity Fair. Fotó: Getty Images)