Hírösszefoglalónkban még: Torghelle Sándor kiütötte Shane Tusupot a Sztárboxban, az év legrosszabb hangja már megvan a Megasztárban, nagy meglepetést okozott a közönségnek, amikor Jesse Eisenberg feltűnt a budapesti Klasszikus Film Maratonon.
  • A Megasztár nagy visszatérése már az első epizódban tartogatott meglepetéseket, hiszen az egyik versenyző, Daniéla (egy l-lel), egy igazán emlékezetes, de nem éppen sikeres produkcióval állt színpadra – írja a Blikk. Bár a lány saját bevallása szerint még soha nem lépett fel énekesként, Marics Peti-rajongóként mindenképp le akarta nyűgözni kedvenc zsűritagját. A produkció végül a zsűrit megdöbbentette, de Marics Peti egyedüliként igent mondott a szinkronszínészre.

A műsor további izgalmakat tartogatott, amikor Zita Jennifer Hudson híres dalával próbálkozott, de az előadás olyan rosszul sikerült, hogy a zsűri alig tudta leállítani. Zita még kifelé menet is szúrós pillantásokat küldött az ítészek irányába. Az év legrosszabb hangjának címére tehát már van egy versenyzőjelölt. 

  • Nagy meglepetést okozott a közönségnek, amikor Jesse Eisenberg, a Zombieland és a Szemfényvesztők sztárja megjelent a Budapesti Klasszikus Film Maraton egyik utolsó vetítésén. A színész, aki jelenleg a Szemfényvesztők 3. részét forgatja Magyarországon, az Uránia moziban nézte meg Szabó István híres alkotását, A napfény ízét. A színész elárulta, hogy ez a film az egyik személyes kedvence – tudta meg a Blikk

A vetítést követően a színész találkozott a film alkotóival, köztük Szabó István rendezővel, Koltai Lajos operatőrrel és Robert Lantos producerrel, és közös fotók is készültek róluk.

  • A legutóbbi Sztárbox gála látványos és rövid mérkőzésekkel örvendeztette meg a nézőket, ahol a férfi középsúlyú meccsen Torghelle Sándor és Shane Tusup csaptak össze.

A mérkőzés már az előzetes szócsaták miatt is felfokozott hangulatban kezdődött, hiszen Tusup korábban nagypapának nevezte az egykori válogatott focistát.

Torghelle Sándor azonban nem hagyta annyiban: az első menet elején kétszer is leütötte Tusupot, majd egy technikai KO-val befejezte a mérkőzést. Az egykori focista gyorsan felülkerekedett az úszóedzőn, és egy menet alatt véget vetett a meccsnek.

Ez volt az évad leglátványosabb mérkőzése!

– nyilatkozta Majka a ring mellett, ahol Curtis társaságában buzdította Torghellét. A meccs után Shane Tusup csalódottan távozott a helyszínről.

  • Havas Henrik és Forró Tamás egykor a Nap TV sztárriportereként dolgoztak együtt, ám mára a két egykori kolléga között szinte teljesen megszűnt a kapcsolat. Havas Henrik a Blikk talk! műsorában nyilatkozva kijelentette, hogy ha újra találkozna Forró Tamással, leköpné őt.

A feszültség azóta is érezhető közöttük, mióta Havas Henrik úgy érzi, a műsorvezető társának  ügynökmúltja árnyékként vetült az ő karrierjére is.

Nem azért, hogy beszervezték, hanem mert tudom, hogyan történt

– tette hozzá Havas Henrik, aki nem tudja megbocsátani egykori kollégájának, hogy szerinte aljas módon viselkedett vele.

(Borítókép: Havas Henrik. Fotó: TV2)