James Corden kipróbálta Hollywood legújabb diétás gyógyszerét, az Ozempicet, de bevallotta, hogy nála nem vált be a szer, mert a problémái mélyebben gyökereznek.

James Corden humorista, a Gavin és Stacey sztárja nemrég beismerte, hogy kipróbálta Hollywood legújabb diétás csodaszerét, de nem járt sikerrel. 

A 46 éves színész, aki három éve még a Weight Watchers arca volt, az Ozempic nevű fogyókúrás gyógyszerhez fordult, amely jelenleg hatalmas népszerűségnek örvend a hírességek körében.

Kipróbáltam az Ozempicet, de nem működött nálam

– vallotta be James Corden.

Daily Mail szerint a népszerű humorista a Sirius XM rádióműsorban nyíltan beszélt az ételfüggőségéről, elmondva, hogy sokszor nem az éhség miatt eszik, hanem valami más, mélyebb ok húzódik a háttérben. „Gyakran azon kapom magam, hogy egy nagy tábla csokoládét majszolok az autóban, miközben nem is vagyok éhes” – mesélte a színész. Barátja, Richard Osman is megerősítette, hogy a mentális egészségi problémák sok esetben étkezési zavarokhoz vezethetnek.

Az Ozempic, amely körülbelül havi 70 ezer forintba kerül, úgy segít a fogyásban, hogy elnyomja az étvágyat. Eredetileg a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére fejlesztették ki, de ma már sokan „csodaszerként” használják a súlycsökkentéshez. Hírességek, mint Elon Musk és Kim Kardashian, szintén ehhez a gyógyszerhez nyúlnak, ha gyorsan meg akarnak szabadulni néhány kilótól.

James Corden kitért arra is, hogy mostanában az alkoholfogyasztást is mérsékelte, hogy jobban odafigyeljen az egészségére. „Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy komolyabban vegyem az egészségemet, és kicsit visszavegyek” – tette hozzá.

(Borítókép: James Corden. Fotó: Getty Images)