Majka tavaly novemberben még elismerőn nyilatkozott Azahriahról, ám elmérgesedett a viszonyuk, amikor Azahriah kendőzetlenül elmondta a véleményét arról, amit Majka Puzsér Róbert pofozkodós esete kapcsán nyilatkozott. A rapper nemrég ismét megszólalt a fiatal tehetségről, kiemelve: nem áll szándékában barátkozni vele.

Majka és Azahriah nézetellentéte akkor alakult ki, amikor Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója állítólag megütötte Puzsér Róbert kritikust, mire Majka úgy nyilatkozott az esetről, hogy Puzsérnek már kijárt egy pofon. Azahriah erre úgy reagált, hogy a rapper felszólalása véleménye szerint a „NER létét erősíti”.

„A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket (mint Ábrahám Róbertet) megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét” – kezdte akkor írását a fiatal tehetség, hozzátéve, ha ezt Majka nem látja, az nem Puzsért minősíti „Ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetséges. És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez, és amit képviselnek.”

Azahriah szavaira nem sokkal később Majka is reagált, kiemelve, hogy ő eddig mindig a védelmébe vette a zenészt, ezért kifejezetten rosszul esett neki, hogy így összemosta a nevét a politikával.

„Kedves Azi! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval. Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek-mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt. És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam. Legjobbakat…” – írta a rapper, akinek az esett a legrosszabbul, hogy Azahriah úgy festette le őt, mint egy „szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenészt”. Korábbi, Puzsérral kapcsolatos nyilatkozata kapcsán pedig kiemelte, hogy csupán a megütött kritikus incidens előtti cselekedeteit bírálta.

A történtek óta két hónap telt el, a port leült, ám nemrég a Partizán egy videójáben ismét szóba került a rapper Azahriah-val való kapcsolata.

„Ha egy olyan embertől jön egy hasba rúgás, akire te mondjuk csak jót mondasz, és elismered azt, amit ő képvisel és csinál, és egy olyan dolgot állít rólad, amit ő állított, az szerintem mindenkinek rosszul esne” – mondta Majka, hozzátéve, hogy fiatal kollégája kifakadása „nagy jellemrajz róla.”

„Nem áll szándékomban barátkozni olyan emberrel, aki azt gondolja rólam, amit ő” – zárta rövidre a rapper. Később arról is beszélt, hogy Herman Pierre kreatív producer távozása kellett ahhoz, hogy visszamenjen az RTL-hez.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)