A korábbi hétszeres F1-világbajnokot lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén látták.

Az egész világot megrázta, amikor Michael Schumacher 2013 december 29-én egy síbaleset miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett. A világbajnok Formula-1-es pilóta kómába került, majd hosszú hónapok után ébredt csak fel. Azóta az egészségügyi állapotáról csak találgatásokat lehet hallani. A baleset körüli rejtélyt pedig csak fokozta, amikor teljes hírzárlatot rendelt el a család egy évvel később. Felesége, Corinna Schumacher azóta szigorúan ellenőrzi, hogy kik látogathatják a lábadozó világbajnokot. Nagy ritkán egy-egy információs morzsa napvilágot lát, azonban a korábbi pilóta valós állapotáról csak találgatások vannak. Maga Schumacher azóta egyetlenegy alkalommal sem jelent meg a nyilvánosságban, most azonban kivételt tett: a híresség lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén tette tiszteletét a napokban – számolt be a Metro.

A 27 esztendős Gina a Schumacher-família hatalmas mallorcai luxusvillájában fogadott örök hűséget választottjának, Iain Bethke-nek. A Metro értesülései szerint a lakodalmon maga Michael Schumacher is megjelent, de a vendégeknek szigorú protokollt kellett betartaniuk, ha látni akarták korábbi legendás pilótát. 

Mindenkinek az ajtó előtt kellett hagynia a telefonját, ugyanis nem akarták, hogy bárki is fotózkodjon vele, vagy egyáltalán képet készítsen róla. 

Nem ez lehetett az utolsó alkalom, hogy Schumacher kilépett a nyilvánosság elé: 2025-ben újabb esküvőre lesz hivatalos, hiszen legkisebb fia, Mick a hírek szerint megkérte 24 éves barátnője, Laila Hasanovic dán modell kezét.

(Borítókép: Michael Schumacher. Fotó: Clive Mason/Getty)