Nagy leleplezésre készül Sean Combs áldozatainak jogi képviselője, aki szerint komoly lista van a kezében azokról a hírességekről, akik a rapper bűntársai voltak.

Egyre jobban dagad a botrány Sean „Diddy" Combs ügyében. A szexkereskedelem, zsarolás és prostitúcióra irányuló emberkereskedelem vádjával letartóztatott rapper ellen már 120 áldozat tett feljelentést, az őket képviselő Tony Buzbee ügyvéd pedig nagyon komoly kijelentéseket tesz.

„A nevek sokkolni fognak. Eljön a nap, amikor Sean Combs-on kívül másokat is megnevezünk. Már most is hosszú a lista, de az ügy természetéből adódóan rendkívül biztosak akarunk lenni az igazságban, mielőtt ezeket a neveket felfedjük" – mondja az ügyvéd, aki kétséget sem hagy afelől, hogy ismert emberek is vannak az állítólagos bűntársak között.

Buzbee annyit elárult, hogy a felperesek férfiak, és az állítólagos támadások többsége New Yorkban, Floridában, Georgiában és Kaliforniában történt. A panaszok egészen 1991-ig nyúlnak vissza,

és az áldozatok közül 25-en állítják, hogy kiskorúak voltak a bűncselekmény idején, a legfiatalabb mindössze 9 éves volt.

Az ügyvéd szerint a vádak nagy része az évente megrendezett fehér partikhoz kapcsolódik, de felmerültek hotelek is, ám minden helyszínen felmerült drogok jelenléte. 

„Mr. Combs határozottan és kategorikusan állítja, hogy hamis és rágalmazó minden olyan állítás, miszerint szexuálisan zaklatott volna bárkit, beleértve kiskorúakat is. Alig várja, hogy bebizonyítsa ártatlanságát és igazolja magát a bíróságon, ahol az igazságot bizonyítékok, nem pedig spekulációk alapján fogják megállapítani” – nyilatkozta Combs szóvivője a Mirrornak az új vádak kapcsán.

(Borítókép: Sean Combs. Fotó: Getty Images)