Taylor Swift most már valóban a csúcsra jutott női előadóként, hiszen nem csak koncertjeivel döntöget rekordokat, de a vagyona is példátlan magasságokba nőtt.

Az, hogy Taylor Swift már nem is szupersztár, hanem átlépett a gigasztár kategóriába, nem is kérdés. Elég megnézni legutóbbi, Eras elnevezésű turnéjának számait, hogy lássuk, az énekesnő hihetetlen csúcsra ért a karrierjében.

Arról nem is beszélve, hogy akár még az amerikai elnökválasztás menetébe is képes lehet beleszólni...

Swift most újabb rekordot döntött meg, ugyanis elvette Rihannától a világ leggazdagabb női előadója címet. A Forbes legújabb becslése szerint ugyanis a tizennégyszeres Grammy-díjas énekesnő-dalszerző 1,6 milliárd dolláros (570 milliárd forint) nettó vagyonával a második helyre taszította a „csak" 1,4 milliárddal rendelkező barbadosi sztárt, szúrta ki a Blikk.

Az énekesnő nem olyan régen csatlakozott a milliárdosok klubjához: tavaly október óta tartja számon a lap a szupergazdagok közt, és vagyona fele származik zenei jogdíjakból és turnékból származó bevételekből, míg a többit zenei életművének növekvő értéke teszi ki.

Persze, tegyük hozzá, hogy Taylor Swift az első helyet csak a női előadók között érte el, az összesített listán a második helyre csúszott Jay-Z mögött, akinek 2,5 milliárd dolláros (880 milliárd forint) vagyonával nehéz versenyre kelni. Igaz, az Eras turné még novemberig folytatódik, tehát Swiftnek valóban a csillagos ég lehet csak a határ.

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: Getty Images)