Jake Paul fiatal YouTube-sztár nemcsak a ringben, hanem a szerződési tárgyalásokon is igyekszik felvenni a kesztyűt Mike Tyson ellen. A bokszlegendának meglepő ajánlatot tett, az azonban tartogat néhány furcsa csavart.

Jake Paul, a YouTuberből lett profi bokszoló hatalmas ajánlattal állt elő Mike Tysonnak a közelgő meccsüket illetően.

A 27 éves influenszer 5 millió dollárt (azaz körülbelül 1,8 milliárd forintot) ajánlott fel a legendás bokszolónak, ha sikerül egy meglepő feltételt teljesítenie a harc során.

Mikey, Mikey, ha négy meneten át bírod velem, megkapsz plusz 5 millió dollárt

– mondta Paul egy TikTok-videóban, miközben egy halom készpénzen feküdt. Az ajánlatban azonban van egy csavar: ha Tyson nem bírja ki a négy menetet, akkor egy különleges tetoválást kell csináltatnia, amelyen az áll: „Imádom Jake Pault”.

@betr Deal or no deal 🤔 #miketyson #jakepaul #boxing #paultyson ♬ original sound - Betr

A videóban Paul „üzlet vagy nincs üzlet” stílusban tette fel a kérdést, és bár Tyson még nem reagált hivatalosan, a rajongók már most találgatják, mi lesz a válasza. Az egyik kommentelő így szólt: „Ez lesz a legkönnyebb 1,8 milliárd, amit Tyson valaha is megkeresett, ha belemegy a játékba.”

Tyson vajon elvállalja a kihívást?

A meccsre eredetileg már júliusban sor kellett volna kerüljön, de a Netflix elhalasztotta a küzdelmet Tyson egészségügyi problémái miatt. Most úgy tűnik, hogy a két bokszoló végre ringbe lép november 15-én, és Paul a legnagyobb YouTube-bokszcsatát ígéri a rajongóknak.

Az esélylatolgatások szerint Jake Paul győzelmére 2/5-ös szorzóval fogadnak, míg az 58 éves Mike Tyson esetében 11/4-es az odds. A rajongók azonban úgy vélik, hogy Tyson nem fog a hosszú menetekre játszani, inkább arra koncentrál majd, hogy minél gyorsabban kiüsse az ellenfelét.

Mike egy legenda, régen esélye sem lett volna egy ilyen amatőrnek ellene.

Jake csak azért ajánl ilyen sok pénzt, mert tudja, hogy a ringben nincs esélye nyerni” – írta egy kommentelő.

Mi lesz a végkimenetel?

A fogadási oldalak szerint a döntetlenre nagyon kevés az esély, így Paul ajánlata újabb izgalmat csempész a küzdelembe. Néhány rajongó vicces ellenajánlatokkal reagált: „Ha Tyson kiüt, akkor neked kellene egy tetoválást csináltatnod, azzal a szöveggel. hogy »Harcoltam Mike Tyson ellen, és ő kiütött engem!«.”

A nagy kérdés már csak az, hogy Tyson elfogadja-e a milliós ajánlatot, és teljesíti-e a furcsa feltételt. Egy biztos: ha tényleg megmérkőznek, az az év egyik legnagyobb bokszeseménye lesz!

Ön szerint Mike Tyson elfogadja Jake Paul milliós ajánlatátl?

(Borítókép: Mike Tyson és Jake Paul. Fotó: Getty Images)