Mike Tyson újra kesztyűt húz, de sok rajongója aggódik, vajon jó ötlet-e ebben a korban visszatérnie.

Nagy a felhajtás Mike Tyson körül, a bokszlegenda ugyanis újra ringbe száll, méghozzá nem is akárki ellen: Jake Paul YouTuberrel csap össze a texasi AT&T Stadionban. A nagy meccset július 20-án a Netflix élőben közvetíti. 

Tyson már 57 éves, de a meccs idejére betölti az 58-at, szemben a 27 éves Jake Paullal. A korkülönbség miatt sokan felhúzták a szemöldöküket, illetve Tyson korábbi visszavonulása miatt is sokan kételkednek abban, hogy ez a meccs jó ötlet-e. A közösségi médiában több rajongó is megosztotta a véleményét, és nem voltak túl pozitívak: 

Senkinek nem szabadna harcolnia 58 évesen. Nekem nem tetszik ez a húzás.

Egy másik aggódó rajongó úgy fogalmazott: „Ez nem néz ki jól.”

Az egykori rettegett bajnok edzős videóit látva sokan úgy érzik, Tyson már nem bírja a ringben azt a strapát, amit fiatalabb korában.

Mike Tyson legutóbbi bemutató meccse 2020-ban volt Roy Jones Jr. ellen, és bár azóta eltelt egy pár év, ő biztos benne, hogy még mindig megvan benne a harci szellem.

A rajongók közötti vélemények megoszlanak, vannak, akik izgatottan várják a visszatérést, míg mások szívszorítónak találják az egykori bajnok próbálkozását. Mindezek ellenére Tyson kész a harcra. A közösségi médiában azt üzente fiatal riválisának:

Jövök érted!

(Borítókép: Mike Tyson. Fotó: Getty Images)