Taylor Swift jelenleg a világ leggazdagabb női előadója, és ez természetesen felhúzza az imitátorok órabérét is. Egyik hasonmása is hatalmas összeget szakít minden fellépésért.

Olivia Mojica, a Blank Space Tribute Band frontembere tagadhatatlanul nagyon hasonít Taylor Swiftre, és ezt  kamatoztatja is. Az énekesnő gázsija ugyan meg sem közelíti a popsztárét, ám ettől még hatalmas összegeket tesz zsebre egy-egy fellépésért.

Mojica a TMZ-nek elárulta, hogy egy koncertért közel 20 ezer dollárt, vagyis 7 millió forintot kap, ami egy igazából ismeretlen zenekar esetében példátlan. Persze csak azóta cseng a kassza ilyen remekül, amióta az énekesnő Swift bőrébe bújik.

Az énekesnő azt mondja, jól jön a nagy gázsi, de ennél sokkal nagyobb céljai is vannak a projekttel, mégpedig egy világkörüli turné. Szerinte ez nem túl nagy álom, bár egyelőre még sokat kell dolgozniuk a műsoron. Mojica reméli, hogy produkciójával nem bántja meg Swiftet, mert nem akar belekavarni a sikerébe.

Az önbizalomhiányban nem szenvedő művész  persze simán találhat egy piaci rést magának, hiszen az Instagramon egyelőre csak 2000 követővel rendelkező Blank Space Tribute Band előadására még így is nagyságrendekkel olcsóbb a jegy, mint a sztár koncertjeire.  

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: Getty Images)