Hírösszefoglalónkban még: Szentesi Éva jó híreket kapott a rákbetegségéről, Noszály Sándor először nyilatkozott a botrány kirobbanása óta: ismét furcsán viselkedett.

Szentesi Éva

Szentesi Évát harmadszor diagnosztizálták rákkal idén májusban. Az írónő, aki négy hete kezdte meg a kezelést, most jó híreket kapott az orvosától. A pozitív eredmények ellenére nem szeretné elbízni magát. 

„Reggel a Professzor hív, a komoly és okos hangját vidámnak hallom (de ő úgy vidám, hogy egy pillanatra sem zökken ki az okosból és komolyból.) Azt mondja, a CT nem mutat daganatot. Örülök, és kételkedem. A terápia hatása alatt állok, nem vagyok jól, és ha ebben az állapotban kapok olyan híreket, amiknek örülni kell, akkor kétkedő leszek, visszakérdezek, hogy »mit jelent ez pontosan Professzor?!« »Ez a legjobb hír, ennél jobbat nem tudok. Na, most örüljön kicsit«” – olvashatóak Szentesi Éva gondolatai a saját blogján

Noszály Sándor

Noszály Sándorért az utóbbi időben többen aggódni kezdtek, miután számtalan olyan Instagram-videót töltött fel, amelyeken összefüggéstelenül és furcsa dolgokról beszél. 

Az egykori teniszezőt a Bors érte utol Los Angelesben. A lap szerint Noszály arról beszélt, megtalálta az élet nagy igazságát, amelyet hite szerint egyelőre csak ő ismer. Amikor rákérdeztek, mi történt vele, azzal válaszolt, hogy rajta kívül a többi embernek fogalma sincs a valóságról.

„Semmi sem történt… Az információ áramlik, és most ne szólj egy szót sem, csak figyelj rám! Csak hallgass! Én logikusan gondolkodom, ti nem látjátok a fától az erdőt!  Elég, ha ennyit tudsz, ez bőven elég!” – ezután letette a telefont. 

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit” – ezt már az RTL jelentette be, hiszen Noszály jelenleg szerepel a csatorna Sztárbox című műsorában.

Szőke Krisztina

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Hujber Ferit és a párját, Szőke Krisztinát utóbbi felnőttfilmes múltja hozta össze. A tegnapi napon elstartolt a Nyerő Páros legújabb évada, amelyben a színész és kedvese is szerepel. Rögtön az első adásban nagyon nyíltan kitálaltak a megismerkedésükről. Kiderült, hogy a Valami Amerika-filmek sztárja figyelt fel Krisztinára egy egyik filmjében, majd felkutatta őt, hogy elhívja egy randevúra. Krisztina végül igent mondott a találkozóra, azóta pedig elválaszthatatlanok.

Feri megkeresett, mondhatni a munkásságom alapján, én pedig adtam neki egy esélyt

– mondta Krisztina a Nyerő Páros című műsorban.

„Felnőttfilmes múltja van, és én mindig is őt kerestem. Volt Facebook-oldal, ahol láttam a képét, az egy sorozat része, volt, és az lepett meg, hogy egy művésznév volt odaírva. Rákerestem, és akkor kiadta a filmjeit és a képeit. Megkockáztattam a találkozót. Ami még pozitív volt, hogy nem ismert engem, nem tudta, ki vagyok. Végre találtam valakit, aki nem tudta, ki vagyok, így nem volt előítélete sem” – mesélte a színész, akinek párja azóta felhagyott az ilyen típusú munkákkal. 

A többi pár egyébként nagyra értékelte Hujber Feri és felesége őszinteségét a témában. 

(Borítókép: Hujber Ferenc és Szőke Krisztina. Fotó: sarosi zoltan/RTL)