Hírösszefoglalónkban még: Boráros Gábor és Jákli Mónika szakítása után máris új szerelemre találtak, Schwartz Dávid nőként folytatja az életét, Herczeg Zoltán beismerte hűtlenségét, de párja megbocsátott neki.

Noszály Sándor

Noszály Sándor, a korábbi teniszcsillag, bipoláris zavara miatt került pszichiátriai kezelés alá, amint hazaérkezett Magyarországra. A reptérről egyenesen egy klinikára szállították, ahol a legjobb szakemberek foglalkoznak vele. Mentális állapota az elmúlt napokban olyan súlyosra fordult, hogy vissza kellett lépnie a Sztárbox versenyétől.

Noszály  testvére, Andrea a Blikknek nyilatkozott, és megerősítette, hogy Sanyi hosszú ideje küzd ezzel a betegséggel, és most egy nagyon kritikus időszakot él át.

A családunk már az amerikai tartózkodása alatt konzultált az orvosokkal,

így mire hazaért, minden készen állt a kezelés megkezdésére” – mondta Andrea.

Noszály pszichoterápiát és gyógyszeres kezelést kap, a szakemberek hetekig fognak vele foglalkozni, hogy stabilizálják az állapotát. A sportoló jelenleg nem vehet részt a Sztárbox november 3-i döntőjében, és egyelőre nem tudni, ki lép majd a helyére.

Boráros Gábor és Jákli Mónika

Boráros Gábor és Jákli Mónika, akik 12 éven át alkottak egy párt, hivatalosan is bejelentették, hogy különváltak. A kapcsolatuk korábban is többször került válságba, de most véglegesen szakítottak. Ennek ellenére egyikük sem maradt sokáig egyedül. A legfrissebb hírek szerint mindketten új párra találtak, és ismét boldogan élik mindennapjaikat.

Boráros Gábor, a népszerű ketrecharcos, az RTL Fókusz című műsorában mesélt arról, hogy nem sokkal a szakítás után ő is megtalálta a boldogságot.

Ugyanúgy, ahogy Moncsi is meg tudja találni más mellett a boldogságot, én is meg tudtam,

ezért egyáltalán nem mondhatom magam magányosnak és szomorúnak, sőt! Majdnem szerelmesnek is lehet mondani. Van egy olyan kapcsolatom, ami rövid idő alatt olyan szintre fejlődött, amire én sem számítottam. Kellemes meglepetés az egész” – mondta Gábor, aki ugyan még nem mutatta be nyilvánosan az új kedvesét, de elárulta, hogy kapcsolatuk nagyon gyorsan komolyra fordult.

Jákli Mónika sem szomorkodott sokáig a szakítás után. A hírek szerint ő is továbblépett, és új partnere oldalán újra megtalálta a boldogságot. A pár közös gyermeke, Zora, továbbra is fontos szerepet tölt be mindkettőjük életében, de most már mindketten külön életet élnek.

Schwartz Dávid 

Schwartz Dávid, a The Voice tehetségkutató egykori felfedezettje jelentős döntést hozott életében: mostantól nőként él tovább, és felvette a „Divo” nevet. Az énekes a Palikék Világa Szóló című műsorában Wagner Tamásnak mesélt arról, hogy hosszú évek vívódása után jutott el a döntésig, amelyet közönsége is pozitívan fogadott.

Éveken át latolgattam magamban, hogy meg merjem-e lépni ezt a váltást.

Aztán rájöttem, hogy aki eddig szeretett, az már régóta tudja, hogy valami más van velem” – mondta Divo. Az énekes elmondta, hogy nagyon hálás a közönsége támogatásáért, és különösen meghatódott, amikor egy szentendrei koncertjén, ahol idősebb emberek is jelen voltak, gratuláltak neki a bátor döntéséhez. „Azok is odajöttek gratulálni, akikről nem hittem volna, hogy elfogadják a másságot. Azt mondták, ha mindenki így csinálná, mint én, nem lenne ekkora probléma ebben az országban” – tette hozzá.

Divo azt is kifejtette, hogy mindig is érezte, belül más, mint amit kívülről mutatott. Nagy példaképei, mint Whitney Houston, Céline Dion és Tina Turner, valamint édesanyja is nagy hatással voltak rá. „Mindig is hozzájuk szerettem volna hasonlítani, és most végre békében vagyok önmagammal” – mondta.

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán, aki tavaly tavasszal szabadult a börtönből, nemcsak a nehéz börtönélményeiről, hanem párja előtt kiderült hűtlenségéről is vallott. A divattervező a Frizbi TV YouTube-csatornáján mesélt Hajdú Péter műsorában arról, hogyan derült ki, hogy megcsalta szerelmét, Mariannt. Letartóztatása után ugyanis egy otthon maradt számítógépen nyitva maradtak az üzenetei, és azokból kiderült a hűtlensége.

Mariann összeomlott, amikor bejött hozzám a börtönbe, és közölte, hogy micsoda egy rohadt szemétláda vagyok

– mondta Herczeg. A divatguru beismerte hibáját, és a bocsánatáért könyörgött. Végül Mariann megbocsátott neki, de a kapcsolatuknak nehéz időszakon kellett átmennie. Hat hónapig nem tudtak beszélni egymással, mert letiltották a kapcsolattartást, ami mindkettejüknek fájdalmas időszak volt.

Azóta azonban harmonikus kapcsolatban élnek, bár az esküvőre még nem került sor. Herczeg elismerte, hogy nem hisz az intézményesített házasságban, és bár Mariannnak megígérte, hogy elveszi feleségül, végül nem mert olyan ígéretet tenni, amit talán soha nem tudna megtartani. A gyerekvállalásról is lemondtak, hiszen mindketten úgy érzik, már kicsúsztak az időből.

„Nem fogok görcsösen ragaszkodni semmihez, szeretem azt, ami van” – zárta gondolatait Herczeg.

(Borítókép: Noszály Sándor. Fotó: Tv2 Sajtószoba)