Hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior képtelen túladni luxusautóján, Kunovics Katinka és férje elárulták, mihez kezdenek a hazaköltözésük után.

Varga Viktor

A Sztárbox vasárnapi élő adásában, Varga Viktor és Sánta Laci meccse után olyasmi történt, ami miatt komoly szerelmi botrányba fulladt a műsor. A story.hu szúrta ki, hogy az énekes kedvese, Lili is ott volt a helyszínen, és szurkolt szerelmének, azonban egy szőke lány is ott volt mellette a helyszínen, akiről akkor még nem lehetett tudni, hogy kicsoda. 

Miután Viktor megnyerte a meccset, az énekes odament a két nőhöz, Lilit megölelte, a szőke hölgyet pedig szájon csókolta.

Amikor ezt Lili meglátta, sértődötten megfordult, és elviharzott a helyszínről. Ez azt jelenti, hogy Varga Viktornak mégis sikerült a felkészülés alatt megismerkednie egy másik nővel, és már össze is jöttek, de eddigi párját ez váratlanul érte. 

Kunovics Katinka

Kunovics Katinka és szerelme, Zoltán már több mint négy éve vannak együtt, a kapcsolatuk a tavalyi, rövid szakítás után pedig csak erősebbé vált, hiszen azóta már össze is házasodtak. Az álomesküvőjük idén májusban volt, majd a Kanári-szigetekre költöztek, ám az énekesnő kislányának iskoláztatása miatt azóta már hazatértek. A zenész házaspár elárulta, hogy milyen terveik vannak a következő időszakra. 

„Az első szempont az, hogy a gyereknek jó legyen, hogy a kislány tudjon iskolába járni, ahhoz viszont haza kellett jönni, ez volt a legjobb megoldás” – nyilatkozták a Mokkában.

Mivel zenészek vagyunk, ezért nem fogunk mást csinálni ezután sem

– szögezte le Katinka a jövőbeni terveiket. Az is kiderült, hogy az énekesnő férje pedig visszamegy egy hajóra zenélni.

„Igen, marad a zene. (…) Én sokat hajóztam, így majd megint megyek. Ezek rövidebb, két-három hónapos dolgok” – tette hozzá Zoltán.

L.L. Junior

L.L. Junior köztudottan rajong a luxusautókért. A rapper nemrég áruba bocsátotta egyik Mercedesét, amelyet azóta már jóval kevesebbért árul. L. L. Junior három hónappal ezelőtt még ötmillióval drágábban, 45 millió forintért árulta a mindenféle extrával felszerelt Mercijét, most azonban már csak 40 millió forintot kér érte. Úgy tűnik, a rapper mindenáron meg akar válni az imádott járgánytól, de ez egyelőre nem megy könnyen. 

Egyébként ez volt az a bizonyos autó, amellyel L.L. Junior az Árpád hídon több mint 100-al száguldozott, amiért végül 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott. 

Havas Henrik

A Velvet is beszámolt róla, hogy Szoboszlai Dominikot, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát egy méregdrága Lamborghiniben videózták le Budapesten. Erre most Havas Henrik egy Facebook-bejegyzésben reagált, szerinte „ki lehetne már nőni a gyerekkorból”. Valamint az állítólagos luxusautóról eszébe jutott egy saját emlék, amikor 1990 környékén megvette első nyugati kocsiját.

Talán ki lehetne már nőni a gyerekkorból

– írta Havas, aki ezután elmesélt egy személyes történetet, majd a következőt kérdezte: „nincs a focista környékén egy normális ember, aki megkérdezte volna, hogy: »Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!«”.

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Papajcsik Péter/Index)