Hírösszefoglalónkban még: Hujber Ferencért aggódik a párja, nem mindennapi felmenővel büszkélkedhet Szikora Róbert.

Hujber Ferenc

Bár szívbetegségére gyógyszert szed a színész, és egészségesen él, párja mégis aggódik, hogy akár tíz éven belül egyedül maradhat. Szőke Krisztina elmondása szerint előfordult már az is, hogy úgy hívta ki a mentőket, hogy párja kékült és nem kapott levegőt.

„Köztünk majdnem 20 év a korkülönbség. Ő meg szívbeteg. Gondolni se akarok rá. Mondhatom azt, hogy ez a levegőben lóg... Tíz éven belül egyedül maradhatok. Volt már rá példa, hogy úgy hívtam ki a mentőket, hogy kékült, nem kapott levegőt” – árulta el Krisztina a Best magazinnak. Később kiderült, hogy a színésznek kétoldali tüdőgyulladása volt.  

Szikora Róbert

Nem mindennapi felmenővel büszkélkedhet Szikora Róbert. Az R-Go alapítója a családi legendáriumból régóta ismerte a történetet, miszerint Joseph Wenzel Radetzky gróf, a 19. század jelentős katonai vezetője egyik leszármazottja – bár nem egyenesági. A Szikora famíliában ugyanis úgy tudni, hogy a magyar énekest az id. Johann Strauss Radetzky-indulója miatt halhatatlanná vált gróf egyik afférjához kötik rokoni szálak. Az R-GO frontembere a rendszerváltás előtt majdnem ki is használta a vérvonalat.

„Rajongók utánajártak ennek, összeszedték a pénzt és felkértek egy nemzetközileg elismert családfakutatót, aki meg is erősítette, valóban van ebben a történetben valami. A családunk Szikora nagyanyám vonala ez, az ő őse Radetzky” – magyarázta az énekes a Blikknek, aki azt is tudja, nem egyenes ági leszármazott.

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás, az ATV egykori híradósa őszintén beszélt magánéleti válságáról. A tévés 28 évig hűséges volt párjához, Krisztinához, akitől az évek során két gyermeke is született, és hat évvel ezelőtt megtörtént a lánykérés is. Most kiderült, hogy a műsorvezető 28 év után egyedül maradt, Krisztina ugyanis két évvel ezelőtt elköltözött tőle. 

Krisztina elköltözött, már két éve nem vagyunk együtt

– vallotta be őszintén Gajdos a Best magazinnak.

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője gyermekkora óta aktívan sportol, és a folyamatos sportsikerei fényében a kívülállók szinte semmit nem vettek észre magánéleti válságából, noha a külföldi versenyeire is gyermekei édesanyja nélkül utazik már egy ideje.

„Mindig családban gondolkodtam, és igyekeztem minden erőmmel minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a körülöttem élők gondtalanul éljenek. Hogy így alakult, nem az én döntésem volt, és a sok siker mellett bizony kudarcként élem meg, hogy nem sikerült egyben tartani a családot, de az elmúlt néhány évben el kellett fogadnom, hogy Krisztinával elfáradt a kapcsolatunk, és ahogy mondta, szeretné egyedül is megméretni magát, és önálló életre vágyik” – magyarázta Gajdos Tamás.

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert gyakran szólal meg közéleti témákkal kapcsolatban, azonban magánéletéről sokkal kevesebbet beszél. Az 56 éves színész-rendező Sváby András műsorában, a VIASAT3-on futó Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval című produkcióban ezúttal őszintén beszélt a magányról és párkereséséről.

„Nem lennék magányos farkas, de az vagyok, persze. Kérdezik ezt, hogy »Te miért vagy magányos?« Azért, mert nem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni. Vagy nem találkoztam senkivel, akivel hosszú távon együtt tudnék élni, vagy aki hosszú távon együtt tudna velem élni. De amúgy egyáltalán nem vagyok magányos” – vallotta be a rendező a beszélgetés során. Arra a kérdésre, hogy vágyik-e rá, hogy legyen egy társa, a következőképp válaszolt:

„Én nagyon. De az idő előrehaladtával és a kudarcos kísérletek növekedésével, egyre kevésbé van meg a valódi hitem, hogy ez úgy oké is lesz. Tehát vágyni vágyom, nyitott is vagyok. Tudod, van olyan, hogy nem akarsz csinálni semmit, nem az van, hogy elképzeled, együtt fogok vele élni, csak úgy valaki megmozgat. Hát ilyenre sem emlékszem nagyon régen, hogy egy kicsit megérintett valaki” – fogalmazott a Nemzeti Színház korábbi igazgatója. 

„Ami nincs, arra lehet vágyni, de attól szenvedni folyamatosan, az egy szar állapot, és magadat hajtod bele még rosszabb állapotba. Én nem nagyon bírom például, hogy a filmekben csókolóznak, mert annyira elkezdek zokogni az irigységtől. Az intimitás, amikor látod, az úgy megérint” – zárta gondolatait Alföldi.

(Borítókép: Alföldi Róbert. Fotó: Szabó Réka/Index)