A 72 éves Liam Neeson egy interjúban elmondta, hogy már jó ideje nem randizik, és elfogadta, magányosan tölti élete hátralévő részét.

Liam Neeson soha nem volt egy tipikus szívtipró, sem a filmvásznon, sem a való életben. Bár a sármos színészért milliók rajongtak, ő azon kevés hollywoodi sztárok egyike volt, aki megtalálta élete szerelmét, akitől végül egy tragédia választotta el. Nemrég a People magazinnak adott interjúban arról mesélt, hogy jó ideje már egyáltalán nem randizik, és életének ez a része lezárult.

Karrierje elején olyan ismert nőkkel randizott, mint Brooke Shields, Barbra Streisand vagy Helen Mirren, ám amikor megismerte Natasha Richardsont, a színész életében új időszámítás kezdődött. 1994-ben házasodtak össze, és szerelmük egy percig sem halványult el. 2009-ben Richardson egy síbaleset után váratlanul rosszul lett, kómába került és végül epidurális hematóma miatt elhunyt.

Neeson teljesen összetört. Azóta csak pár kapcsolata volt, két évig járt Freya St. Johnston londoni üzletasszonnyal, de szakításuk óta senkit nem vállalt fel hivatalosan, csak néha utalgatott egy-egy interjúban arra, hogy van valakije.

„Egyáltalán nem randizom már. Túl vagyok ezeken a dolgokon" – mondta most a People kérdésére, és azt is elmondta, egyedül van ugyan, de nem érzi magát magányosnak. Rengeteg időt tölt fiai, a 29 éves Micheál és a 28 éves Daniel társaságában, és nagyon szeret filmeket nézni. 

„Hihetetlenül szerencsés vagyok” - mondta az interjúban. „Ezt soha, de soha nem felejtem el. Még egy rossz napon is mindig megcsipkedem magam, és azt mondom: Gyerünk, nincs miért panaszkodnod. És ez igaz.”

Amikor a színész visszatekint a fiaival felépített életére, Neeson elégedett: „Azt hiszem, Natasha büszke lenne ránk. Remélem hogy az.”

(PageSix)

(Borítókép: Liam Neeson. Fotó: Getty Images)