Bár a magánéletét mindig is féltve őrizte, és a szívügyeiről sem szívesen tálal ki, Liam Neeson most elárulta, hogy nem is olyan régen megismert valakit, aki megdobogtatta a szívét. 

A 69 éves északír színész azt mondja, egyáltalán gondolta volna, hogy ilyen könnyen szerelembe eshet. Ez a legújabb filmje, a Blacklight forgatásán mégis bekövetkezett.

Imádtam Melbourne-t, az ausztrál stábot. Minden kiváló volt. Szereztem néhány új barátot, és amíg ott voltam, szerelembe is estem, de ennek a nőnek sajnos van valakije. Alig várom, hogy visszamehessek

– magyarázta a Sunrise című reggeli műsorban az Elrabolva című filmek sztárja.

Neesonnek 1994 és 2009 között Natasha Richardson színésznő volt a felesége, aki egy síbaleset okozta súlyos fejsérülés miatt halt meg. Két fiuk született: Micheál 26, Daniel pedig már 25 éves. Neeson a 80-as években Helen Mirren színésznővel is randizott, akit az Excalibur (1981) című film forgatásán ismert meg. Négy évig együtt éltek, és Neeson korábban azt is beismerte, Mirrenbe egyből beleszeretett, amint megpillantotta.

Legutóbb 2016-ban kélt szárnyra a hír, hogy a színésznek komoly kapcsolata van. 
Úgy hírlett, egy olyan nővel alkotott egy párt, aki szintén nagy hírnévnek örvend, ám amikor a színészt arról kérdezték, ki a szerencsés nő, csak annyit mondott: nem fog róla beszélni, mert nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni őt. Azóta January Jones, Susan Sarandon és Kristen Stewart színésznőkkel is hírbe hozták, ám Neeson mindent tagadott. Felesége halálát követően egy brit üzletasszonnyal, Freya St. Johnstonnal volt se veled, se nélküled kapcsolata.

(People, Otakukart)