Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Charlie

Október 28-án 77 éves lesz Charlie. A Liszt Ferenc-díjas énekes nagyszabású Aréna-koncerttel készül a 77-ik születésnapjára, amelyen még afterparty is lesz.

„A 7-es a szerencseszámom. Nem értek a számmisztikához, de úgy érzem, lehet bennük erő” – osztotta meg a Charlie 77 elnevezésű koncert kapcsán a Borssal a legendás énekes, aki azt is elárulta, hogy jó formában érzi magát, és még sokáig szeretné látni az unokáját: 

Szeretném még jó sokáig látni a kis unokámat

– közölte meghatottan.

Marsi Anikó

A Tények híradósa őszintén beszélt arról, hogy egy öregedést lassító kezelésen esett át, ugyanis nem szereti visszanézni magát a tévében. Mint mondta, nem a tükör az egyetlen ellensége. Marsi Anikó beismerte, hogy ő a természetességet kedveli, de mivel foglalkoztatja az öregedés, egy kollagénképződést serkentő, öregedést lassító és vitaminokat is tartalmazó kollagénes kezelésnek vetette alá magát.

Nekem nem a tükör az egyetlen ellenségem, elég, ha bekapcsolom a tévét, és viszontlátom magamat

– humorizált az édesanya a TV2 Mokkában

Radics Gigi

Geszti Péter VIASAT3-on futó műsorában, az Adom a napom negyedik évadában az énekesnő a beszélgetés során elárulta, mivel indokolta a TV2 tehetségkutatójának zsűrije a válogatón az elutasítást.

Nem tudtam akkor még jól angolul, és ez volt az indok, de hát elég fiatal voltam akkor még, így nem is sajnálom.

– mondta az énekesnő, aki először 2008-ban a Megasztár 4-ben tűnt fel, ahol a legjobb 200-ig jutott, majd 2011-ben a Megasztár 5-ben a legjobb 24-ből esett ki, végül 2012-ben a Megasztár 6 győztese lett.

Geszti Péter nem hagyta szó nélkül az elhangzottakat, és elmondta, ő biztos nem küldte volna el emiatt, sőt, azt gondolja, a magyar emberek nyelvtudása általánosságban hagy maga mögött némi kívánnivalót.

(Borítókép: Radics Gigi. Fotó: Tövissi Bence/Index)