Madonna eddig sem riadt vissza a magamutogató tartalmaktól a közösségi oldalain, ezúttal valamiért egy tál levest kanalazgatott fedetlen felsőtesttel.

Madonna egyre komolyabb tartalmakkal örvendezteti meg a rajongóit, már aki szereti az extrém élményeket. A 66 éves popdíva legutóbb érdekes étkezési szokásaiba engedett bepillantást, amikor egy sor olyan fotót osztott meg Instagram oldalán, amelyeken full glam életérzést sugallva, fonott hajjal, csillogó ékszerekkel felszerelve, de teljesen félmeztelenül kanalazgat egy tányér levest. 

A képeket azóta eltávolították, de a Bored Panda még időben lecsapott az értékes leletre. ITT megnézheti.

A topless képek között egy kis életbölcsességet is megosztott: „Más emberek nem azért vannak itt, hogy úgy szeressenek minket, ahogyan szerintünk szeretniük kéne. Azért vannak itt, hogy egy gyógyító szertartáson megtanítsák nekünk, hogyan szeressük önmagunkat”. 

Bár a rajongók kemény magja lelkesen üdvözölte a látványt, rengetegen kiakadtak a magamutogató tartalomra, ami szerintük nagyon nem való egy 60 feletti nőhöz. Valószínűleg nem csak ők gondolták így, ezért tűntek el a fotók az énekesnő oldaláról.

(Borítókép: Madonna. Fotó: Getty Images)