Fia halála óta először szólalt meg Matthew Perry édesanyja, aki arról mesélt, a színész előre sejtette, hogy végzetes dolog fog vele történni.

A Jóbarátok sztárját 2023. október 28-án találták holtan Los Angeles-i otthonában egy jakuzziban. A boncolás megállapította, hogy Perry fulladás és ketamin használatának együttes következményeként halt meg – halálát eredetileg balesetnek nyilvánították, idén augusztusban azonban öt embert letartóztattak az ügyben.

Köztük van Perry asszisztense, két orvos és egy nő, akit „ketamin királynőnek” neveztek – az egyik orvos később bűnösnek vallotta magát abban, hogy illegálisan látta el ketaminnal a színészt. Martin Estrada amerikai ügyész elmondta, hogy a nyomozás egy „kiterjedt titkos bűnszövetkezetet” tárt fel, amelynek tagjai kihasználták a színészt.

Majdnem egy évvel a színész halála után édesanyja, Suzanne Morrison is megszólalt, és elmondta, hogy szerinte fia előre megérezte a végzetét.

„Érdekes időszakon ment keresztül a halála előtt. Egy alkalommal elhívott, hogy nézzem meg az egyik új házát. Odajött hozzám és azt mondta: Annyira szeretlek, és annyira boldog vagyok, hogy most veled lehetek. Olyan volt, mintha megérzett volna valamit előre. Akkor ez fel sem tűnt, viszont arra gondoltam: Mikor volt utoljára ilyen beszélgetésünk? Évekkel ezelőtt..." – mesélte Morrison a Today riporterének, és hozzátette:

„Volt valami elkerülhetetlen abban, ami ezután történt, és ő ezt erősen érezte. De azt mondta: Már nem félek... És ez a mondata nagyon aggasztott engem.”

(LadBible)

(Borítókép: Matthew Perry. Fotó: Getty Images)