Adele egy gyakori, ám roppant fájdalmas betegségben szenved, és arról mesélt rajongóinak, hogy ez jobban megviseli, mint a szülés.

A 36 éves énekesnő hamarosan búcsút mond két éve tartó, „Weekends With Adele” című Las Vegas-i koncertsorozatának. Még párszor színpadra áll a bűnös városban, ám október 26-i előadásán arról mesélt közönségének, hogy pocsék állapotban van, és komoly fájdalmak kínozzák.

Adele ugyanis épp fülgyulladással küzd, és bár ez a betegség nagyon gyakori, néha szinte elviselhetetlen kínokkal jár. 

 „Fülgyulladásom van, ami elég szörnyű. Még soha nem volt ilyenem. Ez a legfájdalmasabb dolog, ami valaha történt velem. Rosszabb, mint a szülés." – mesélte a színpadról a rajongóknak.

Az énekesnő azt is hozzátette, egy ritka, vízben élő baktérium támadta meg a szervezetét, és nagyon nehéz kikezelni. Ráadásul hiába kezdett antibiotikum kúrát, kiderült, hogy először rossz gyógyszert írtak fel neki. „Néhány napig rossz antibiotikumot kaptam... volt hogy annyira fájt, hogy legszívesebben levágtam volna a fülemet."

Adele azt is hozzátette, az új gyógyszer szerencsére már hat, de a bal fülére egy kicsit megsüketült a betegség hatására.

(Female First)

(Borítókép: Adele. Fotó: Getty Images)