A Bad Boys után egy újabb 90-es években készült Martin Lawrence-film kap folytatást.

Martin Lawrence reneszánszát éli az utóbb években, köszönhetően annak, hogy a Bad Boys 3. és 4. része is egész jó fogadtatásban részesült a kasszáknál: világszinten mindkettő 400M dollár feletti bevételt könyvelhetett el. 

A Sony – vélhetően Bad Boys sikerén is felbuzdulva – a színész-komikus egy újabb 90-es években készült filmjéhez tervez folytatást: az Állj, vagy jövök! című vígjátékhoz. Ebben Lawrence egy olyan tolvajt (Miles Logan) játszik, aki a megszerzett zsákmányt egy építkezésen rejti el mielőtt elkapnák, és csak a szabadulása után jön rá, hogy azon az építkezésen épp az új rendőrkapitányság épült. A karakter ezután úgy dönt, hogy rendőrnek kiadva magát próbálja visszaszerezni az elvesztett szajrét. 

A folytatás már biztosan elkészül, de hivatalosan még nem nyert megerősítést, hogy Lawrence visszatér a főszerepben (a bejelentés kapcsán még csak producerként emlegették – a szerk.). A stúdió egyelőre a rendezőt sem jelölte ki, viszont az kiderült, hogy a forgatókönyvírói teendőket Cole Masika vállalta magára.

(IGN)

(Borítókép: Martin Lawrence. Fotó: Michael Buckner/Getty)