Christina Aguilera segget csinált a szájából: a múlt hónapban ugyanis még bosszankodott Spears és Lohan sorozatos villantásain, erre most hét hónapos terhesen beállt a sorba. Ő is megmutatta, amije van.

A héthónapos terhes énekesnő és férje éppen a hollywoodi Amalfi étteremhez érkeztek meg, amikor a paparazzók megrohamozták az autójukat. Éppen jókor ahhoz, hogy lencsvégre kaphassák, amint Aguilera kecsesen, lábait kissé széttárva kilép a kocsiból. Egy kötött, térd fölöttig érő fehér, garbónyakú ruhát viselt, de a puncijára semmit sem húzott.

Mindez azért különösen röhejes, mert az énekesnő nem is olyan régen, körülbelül egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta a Glamour magazinnak, hogy ő sosem csinálna olyasmiket, mint Britney Spears. Szerinte ugyanis vannak olyan határok, amelyeket senkinek sem szabadna átlépnie. Nyilvánvaló, hogy a puncivillantás nem tartozik ezek közé.

Vigyázat, kattintásra korhatáros tartalom

A 26 éves énekesnő és férje, Jordan Bratman a The Sun jelentése szerint a második házassági évfordulójukat szándékozták megünnepelni az étteremben. Aguilera hatalmas sminkben és visszafogottan elegáns ruhában érkezett, de a kocsiból való kiszállásnál leleplezte a titkát. Tavaly még arról okított egy Britney-villantás kapcsán, hogy „azt mondom, tartsd a lábad összezárva. Van helyes módja annak, hogy az ember hogyan tartsa az intim testrészeit a nyilvánosság elől elzárva. Legalábbis én így gondolkozom egy limóból való kiszállásról.” Most meg így kepeszt a figyelemért.