horoszkóp

Lily Allen bármikor dug, szop, vagy leszbi lesz egy címlapért

2009.01.22. 11:20
Kapcsolódó cikkek (1)
A brit énekesnő rossz számra küldte el topless fotóját, az angol Radio 1 munkatársának pedig azzal viccelte el a dolgot, hogy a Kaiser Chiefs énekese, Ricky Wilson helyett igazából Rick Astley-nek szánta. Allen szerint ez kicsit cikis sztori, de saját bevallása szerint nem érzi jól magát, ha nem ír róla a sajtó. Nyilván ennek elkerülésére mutatkozik gyakran fedetlen keblekkel, nyilatkozik polgárpukkasztó módon, vagy avatja be a közt magánéletének részleteibe.

Lily Allen újabban ismét napi rendszerességgel hallat magáról, ami jó eséllyel összefüggésben állhat februári albummegjelenésével. Pár napja véletlenül rossz telefonszámra küldött el egy sms-t, ami topless fotóját tartalmazta, és ami így a Kaiser Chiefs angol zenekar énekesének telefonján landolt. Ricky Wilson nem igazán értette, hogy miért pont ő részesült ebben a kegyben, de az épp csak felmerült kérdésre szinte azonnal választ kapott, mikor a kissé szórakozott énekesnő egy újabb üzenetben közölte vele, hogy valójában "egy másik Rickynek" szerette volna elküldeni a pikáns fotót.

Lily Allen ismét topless

Mindezt Wilson Chris Moyles rádiós műsorvezetőnek, a brit Radio 1 munkatársának is elújságolta, akinek aztán egy műsorban maga Allen is megerősítette a történteket. Az azonban egyelőre nem derült ki, hogy valójában kinek akarta elküldeni a topless fotókat, bár Allen a műsorban viccesen azt állította, hogy igazából Rick Astley, a főként a nyolcvanas években sikeres énekes volt a címzett - írja a San Francisco Chronicle.

Mellek, drogok és vallás

Ez akár hihető is lenne, hiszen az énekesnő láthatóan vonzódik az idősebb férfiakhoz. Majdnem egy hónapig volt együtt egy 45 éves műkereskedővel, nevezetesen Jay Joplinggal, és előző pasija, a 39 éves Chemical Brothers-tag Ed Simons is jóval idősebb, mint a 24 éves énekesnő. Allen persze nem áll ki határozottan a férfiak mellett: a Gay Times magazinnak is a napokban vallotta be, volt egy könnyed kis leszbi kalandja egy ikerpárral: "San Diegoban kavartam velük. A kanapén ültem kettejükkel, táncoltam miközben egyiküknek a fenekemet, másikuknak meg a csöcsömet mutattam. Egyszer fordult elő, de elég sokszor vannak leszbi témájú erotikus álmaim".

Az énekesnő szexuális- és magánéletének alakulásán kívül rengeteg más részlettel is gazdagodhattunk az elmúlt hetekben, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy Lily Allen komolyan aggódik, ha nem írnak róla rendszeresen. Legalább is ezt állította a Billboard magazinnak adott interjújában.

Ennek jegyében karácsonykor topless napozott a Karib-tengernél, ami a cannes-i villantáscunami után csak keveseknek szolgált bármilyen újdonsággal. Ezt követően kifejtette, hogy szerinte a kokain nem is olyan szörnyű, hiszen sokan élnek "rendes életet" annak ellenére, hogy hetente akár többször is kábítószereznek. Nyilatkozatával természetesen azonnal kivívta több drogprevenciós szervezet és néhány ismert ember haragját. Ezután a kereszténység volt a soron, amit ő személy szerint nem talál szimpatikusnak, pedig katolikus iskolába járt. Vagy épp azért.

Pszichiátriai eset

Arról, hogy 18 évesen egy szakítást követően felvágta az ereit, furcsa módon nem ő, hanem féltestvére, Sarah Owen számolt be. A nővér nem tündökölhetett sokáig a rivaldafényben, ugyanis Allen a holland Vara Live tévéműsorban ismételten bemutatta harmadik mellbimbóját. Egyúttal arra is rávilágított, hogy az extra testrész megmerevedik, ha megérintik.

A Daily Telegraphnak egy jóval szomorúbb eseményről számolt be. Allen a lapnak elmondta, miután tavaly elveszítette magzatát, súlyos depresszió lett rajta úrrá, és három hétig egy pszichiátriai osztályon kezelték. Hozzátette, ha nem vetélt volna el, talán tovább tartott volna a kapcsolata Ed Simonsszal, a Chemical Brothers tagjával. Mivel az It's Not You, It's Me című című lemeze várhatóan február 9-én jelenik majd meg, ezért az elkövetkezendő napokban még számíthatunk rá, hogy a közösségi oldalakon keresztül is előszeretettel kommunikáló híresség valószínűleg további magvas gondolatokat és intim, olykor fájdalmas részleteket is megoszt majd velünk.