horoszkóp

A villantásokról szólt idén a Cannes-i fesztivál

2008.05.26. 16:22
A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon volt magyar díjazott, aminek nagyon örülünk, de a mi szempontunkból sokkal fontosabb, hogy már az európai filmfesztivált is hollywoodi színvonal uralta el Európa napfényáztatta végében. Cannes idén a villantásokról szólt: Lily Allen, Madonna, Jordan, csak hogy a legnagyobbakat említsük Sharon Stone testszínű bugyija mellett.

Idén hatvanegyedik alkalommal rendezték meg a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivált, amin Mundruczó Kornél Delta című filmje megkapta a kritikusok különdíját. Ennyit mindenképp el kell mondani a szemléről, még akkor is, ha az esemény valódi jelentőségét az adta, hogy most már Európába is intim testrészeiket megvillantani járnak a hírességek.

A szemle május 14-én kezdődött és tegnap ért véget, ezalatt az idő alatt pedig hat villantásról tudósíthattunk, ami egy igazán kiemelkedő szám.

A sort Lily Allen nyitotta meg, aki először bikinifelső nélkül fürdött egy medencében, de ahogy teltek a napok, megtudtuk, hogy gyakorlatilag félmeztelenül töltötte két hetét Franciaországban, amikor pedig felöltözött, még kevésbé volt benne köszönet. Allen francia tartózkodása idejére egyébként a legtöbb celebhez hasonlóan a környék talán legmenőbb szállodájában, a Hotel Eden Rocban foglalt magának szobát.

Katie ’Jordan’ Price folytatta az alleni hagyományokat, amikor hosszasan nézegette a sokszor túl nagynak tartott dekoltázsát monokinizés közben a francia riviérán. Jordan nagyon ügyesen teszi pénzzé azt, amije van. Az utóbbi hónapokban időről időre azzal áll elő, hogy éppen túl kicsi, túl nagy, vagy túl valamilyen a melle, ezért csinál vele valamit. Mázli, hogy Cannes-ba sikerült úgy érkeznie, hogy éppen nem volt tele hegekkel.

További képekért ide kattintson!

Utána azt hittük, a legnagyobb dobás jön, amit a fesztiváltól várhatunk: harmadiknak ugyanis befutott Angelina Jolie, aki valamiért azt hitte, hogy ha az erkélyen cserél pólót, azt kevesebben látják majd, mintha ezt a szobájában teszi. Bármit is gondolt, a lényeg, hogy naná, hogy lefotózták. Így a világ - egy pár béna és homályos képen bár, de - láthatta Jolie melleit. Érdemes még megemlíteni, hogy Jack Black egy Jolie-val közös képen nagyobb hasat tudott bemutatni, mint az ikrekkel terhes színésznő, ami azért mégiscsak vicces a maga nemében.

Klikk!
Klikk!

A mutogatós versenybe aztán Sharon Stone is beszállt, aki egy hajón féltérdre ereszkedett a francia azúrparton, így megmutatta alsóneműjét a vele szemben elhelyezkedő fotósoknak. Stone a mutogatáshoz testszínű tangát igen, de melltartót nem választott. Emellett eltörpül az az esemény, hogy a délutánt egy ősz hajú férfi karjaiban töltötte.

Arról, hogy a fesztivál vége felé közeledve se maradjunk izgalmak nélkül nem más, mint Madonna gondoskodott. Kortárs barátnőjétől leste el valószínűleg azt a trükköt, hogy ne vegyen melltartót, átlátszó ruhadarabot viszont igen. Az énekesnő így Malawiról készült dokumentumfilmje permierjét dobta fel a ruhán áttűnő mellbimbóival.

Madonna cannes-i cicibemutatóján

A futottak még kategóriában meg kell említenünk Jasmine Lafitte viszonylag ismeretlen francia színésznőt is, aki a szemle végéhez közeledve lábával együtt a ruháját is széttárta.