horoszkóp

Lily Allen kiosztotta Madonnát részegen

2007.09.06. 21:45
Lily Allen állandó bekiabálásokkal zavarta Madonnát abban, hogy díjat adjon át David Collinsnak. A részeg énekesnő botladozott az estélyijében, magánszámai után pedig egy biztonsági őr kísérte ki a Men of the Year estélyről.

Lily Allen a szokott módon, részegen jelent meg a nyilvánosság előtt. Ezúttal GQ magazin Men of the Year díjkiosztó vendége volt a 22 éves énekesnő a londoni Operában, ahol Madonna beszédét zavarta meg, aki David Collinsnak szerette volna átadni az év tervezője díjat.

Nagyon idegesítő volt

Lily Allen

Az egyik vendég így emlékezett vissza az esetre: „Nagyon idegesítő volt, hogy hangosan és csúnyán beszélt. Eleinte a közelében lévők nem akartak tudomást venni róla, de aztán elegük lett. Még Madonna is rosszallóan nézett rá a színpadról, persze Lily nem hagyta abba.” Az énekesnő sajtószóvivője ekkor udvariasan megkérte, mielőbb hagyja el a díjátadót, ha nem akarja teljesen leégetni magát. Végül egy biztonsági őr kísérte ki az énekesnőt, aki persze nem szeretett volna távozni.

Lily Allennek Kaiser Chiefs elismerését kellett átnyújtania a gálán, de abban sem jeleskedett, többször megbotlott vörös estélyikében, egyszer el is esett, miközben a vécé felé igyekezett.

A szellemi örökség

Lily Allent Lindsay Lohan színésznő szellemiségének méltó örököseként emlegetik az utóbbi időben. Az énekesnő néhány hónapja arról nyilatkozott, a középiskolában az volt a hobbija, hogy évfolyamtársait szájjal kielégíti, amiért ki is rúgták. Mostanában pedig leginkább azzal kelti fel a figyelmet, hogy részegen randalírozik. Nemrég kijelentette, valójában őszinte szerelemre vágyik, szakított Seb Chew-val, és az igazit keresi.