horoszkóp

Visszakérheti Jolie legújabb gyerekét a drogos anya

2007.03.27. 14:39
Angelina Jolie legújabb szerzeménye, a négyéves Pax Thien anyjáról kiderült, súlyos drogfüggő, és csak a szerencsén múlott, hogy a kisfiú nem annak született. A nagyszülők szerint lányukat nem érdekli a gyerek, bár arra rágerjedhet, ha megtudja, gazdag amerikai filmsztár vette magához.

Múlt héten fogadta örökbe Angelina Jolie legújabb harmadik-világbeli gyerekét, a vietnámi Pax Thient. Azóta kiderült a négyéves kisfiúról, hogy drogos édesanyja, Pham Thu Dung kétnapos korában hagyta magára a kórházban.

Az anyját csak a pénz érdekli

Pax nagypapája, Chien a News of the World-nek elmondta: „A lányunk heroinista, a világon semmi más nem érdekli. Ha rájön, hogy egy gazdag amerikai filmsztár fogadta örökbe a gyerekét, utána fog menni, hogy levegye pénzzel. Még vissza is követelheti a babát!” Erre azért is megvan az esély, mert az örökbefogadásról szóló papírokat az édesanya nem, csak az ő szülei írták alá.

Alkalmi viszony, elhagyott gyerek

Dung, a mama egy alkalmi viszonyból szülte meg fiát, aki veszélyesen kis súllyal jött a világra. Még arra is volt esély, hogy heroinfüggőnek születik. Mivel az anya nem tudta kifizetni a kórházi számlát, ezért kétnapos korában a kórházban hagyta a babát, aki így rögtön árvaházba került.

Sem a szülők, sem pedig a nagyszülők nem mentek el meglátogatni. A nagypapa szerint azért mert „féltünk, hogy rögtön beleszeretnénk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy megtartsuk.”

Másképp látja a dolgokat Dung nővére. Szerinte: „A testvérem nagyon sokat gondol a babára. Ha lenne rá lehetőség, szeretné visszakapni a gyerekét.”

Pax egyébként Angelina Jolie harmadik fogadott gyereke: az első kettő az ötéves kambodzsai Maddox, és a kétéves etiópiai kislány, Zahara. Brad Pittel pedig van egy közös saját lányuk is, a tíz hónapos Shiloh Nouvel.