A cicivillantás után egy ősrégi videó került elő az énekesnőről. Bár Angelina Jolie a videón nem nyúlt drogokhoz, nem zavarta különösen, hogy a mellette ülő nő heroint szív. A felvételen azt ecsetelte, hogy a szado-mazo szex teljesen normális, és részletezte, hogy hogyan nyírta ki kisgyerekként a háziállatkáit. Mára azonban a színésznő teljesen tiszta, és jótékony munkája követendő példának számít.

A The Sun nyilvánosságra hozott egy 1999-ben készült amatőr videót, amin a csodálkozó tekintetű Angelina Jolie egy drogos társaság közepén fecseg össze-vissza. A most 32 éves, ikrekkel várandós színésznő ekkor még csak 23 éves volt és még messze nem volt világhírű sztár. A felvételen jól látszik, hogy a kifejezetten zilált külsejű Jolie alig bírja nyitva tartani a szemét, és folyamatosan piszkálja a fogait, miközben próbál összehozni egy kerek, egész mondatot.

A szado-mazo szex az király

kep
Jolie a Sun által nyilvánosságra hozott videón

Jolie különleges szexuális szokásairól már rengeteg részlet látott napvilágot, kiderült, hogy már tizennégy éves korában késsel vágta meg pasiját, ha nem volt elég a szex, sőt Brad Pittel gyakran látogatnak el szexshopokba. A sztár a videóban ezúttal a szado-mazo szexről fejti ki véleményét. Szerinte egy olyan szexuális játékban részt venni, ahol valakit megkötöznek, vagy bántanak, az "egyszerűen csak király".

A házikedvencek réme

Angelina Jolie vidáman nosztalgiázott és kacarászó haverjainak felsorolta, hogy tulajdonképpen hány kisállatát sikerült kinyírnia. Az egere elpusztult, miután befestette kékre. A hörcsögét tüdőgyulladás vitte el, miután berakta a zuhany alá, a gyíkját pedig túl sokáig hagyta a napon, így az is elhalálozott. Majd elmesélte, hogy a kígyóját is megpróbálta megölni, és ekkor még csak 12 éves volt.

Drogosból ENSZ jószolgálati nagykövet

A színésznő már korábban is elismerte, hogy régebben nem vetette meg a tudatmódosító szereket: "Kipróbáltam a kokaint, a heroint, az ecstasyt, az LSD-t, szóval mindent. De már régen felhagytam ezekkel". Így Angelina Jolie valóban sokak számára követendő példát állított fel azzal, hogy lezárta drogos múltját és ma már kocsmák és drogtanyák helyett a szegény országokat járja sorra, mint ENSZ különleges jószolgálati nagykövet.