Pitték szexjátékszereket vásároltak

2007.11.18. 16:27
Brad Pitt és párja a múlt héten Londonba utazott a Beowulf című film premierjére, és ha már ott voltak, betértek a város egyik legexkluzívabb szex shopjába, a Coco de Merbe, ahol a szemtanúk állítása szerint rengeteg mindent vásároltak.

Brad Pitt és Angelina Jolie a Beowulf londoni bemutatója miatt múlt héten Angliába utazott. Látogatásuk alatt útba ejtették a Coco de Mert, ami a város egyik legfelkapottabb szex shopja.- adta hírül a Daily Mail.

"Brad és Angelina bérelt egy autót, mellyel azonnal a szexboltba hajtottak. Nem véletlenül, séta közben találtak rá az üzletre. Ez volt a konkrét úti céljuk" - nyilatkozta a Daily Mail újságírójának egy jól meg-, vagyis inkább lefizetett informátor. A páros állítólag egy órán keresztül válogatott, majd egy egész zacskónyi játékszerrel a kezükben távoztak.

A színésznő, aki egyben ENSZ jószolgálati nagykövet is, valószínűleg nem véletlenül választotta pont ezt az üzletet. A Coco De Mer tulajdonosa ugyanis nem más Anita Roddick lánya, Sam. Roddick a híres angol kozmetikai cég, a Body Shop alapítója. A vállalat egyik volt azoknak a cégeknek, melyek először tiltakoztak az állatokon tesztel kozmetikumok ellen, valamint elsőként forgalmaztak ún. fair trade (méltányos kereskedelem) termékeket.

Úgy tűnik, hogy a páros között újra szent a béke, pedig a nyáron többször is összevesztek, majd azon egyezkedtek, hogy ki kapja meg a gyerekeket. Bár Brad Pitt édesanyja nem örül annak, hogy fia együtt van egy olyan nővel, aki szinte minden kábítószert kipróbált, Joliék mindenképpen szeretnék összehozni a második közös gyereket.