horoszkóp

Brad Pitt rehabra küldte Jolie-t

2007.08.02. 08:39
Bard Pitt megelégelte, hogy Angelina Jolie szép lassan elfogy, ezért a saját érdekében hízókúrára küldte nőjét, akivel egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fog összeházasodni, sőt szép lassan szétválnak.

Jennifer Aniston exférje a Star magazinban arról beszélt, hogy meglehetősen zavarja párjának drasztikus súlyvesztése, ezért azt javasolja neki, hogy menjen el rehabra, ahol kipihenheti magát és felszedhet néhány kilót. A hirtelen fogyás Jolie állítása szerint anyja halálával magyarázható: „Mindig is sovány voltam, és idén elvesztettem a mamámat, és egy csomó dolgon mentem keresztül. Van négy gyerekem, és most fejeztem be a szoptatást – nehéz volt a régi kerékvágásba terelni a táplálkozásomat” – mesélte a színésznő az Entertainmentwise-nak.

Távolodik a házasság

Pitt és Jolie már április óta blamálják magukat azzal, hogy mikor fognak végül házasságot kötni. Eleinte viszonylagos rendszerességgel váltották egymást a mégis összeházasodnak, mégsem házasodnak össze típusú cikkek, de az utóbbi időben inkább csak a mégsem házasodnak össze vonal képviseli magát. Az összeházasodás kapcsán a legújabb fejlemény, hogy már csak házassági szerződést szeretnének kötni egymással. Aztán a zöldszemű szörny Jennifer Aniston képében felütötte a fejét, mert Jolie-nak nagyon rosszul esett, hogy szép lassan már egyáltalán nem leendő férje jóban van exfeleségével. A pár sokszor hangsúlyozta, hogy nem jut egymásra elég idejük a sok gyerek és a meló miatt, ezért elmentek egy közös nyaralásra. A várva várt út egészen rosszul sikerült, beszámolók szerint meglehetősen sokat veszekedtek egymással. A Life and Style Weekly szerint pedig a politika is komolyan megosztja őket: Jolie egy pohár borral öntötte végig Pittet egy veszekedés során, amikor a közelgő választásokról vitatkoztak.