Jennifer Aniston bikiniben ölelgette a pasiját

2008.05.13. 12:48
A Floridában forgató színésznőt a hétvégén ismét meglátogatta új barátja, John Mayer. A páros először az egyik hotel medencéjében ölelkezett, majd ellátogattak a Marley and Me című film forgatásának záróbulijára, ahol több csók is elcsattant.

Jennifer Aniston aktuális pasija, John Mayer ismét Miamiba utazott, hogy kedvese mellett lehessen, aki éppen befejezte a Marley and Me című film forgatását a floridai városban – írja a Herald and Weekly Times. Az egyik szálloda medencéjénél turbékoló párt a paparazzóknak is sikerült lefotóznia „Szombaton körülbelül három órán keresztül úszkáltak és ültek a medence mellett. Úgy tűnt, hogy fülig szerelmesek egymásba. Aniston karjait például John Mayer köré fonta, miközben a vízben voltak. Nagyon boldognak tűntek. Mindenki láthatta őket, nem is próbáltak elrejtőzni” – mesélte az egyik szemtanú.

A boldog Aniston a medencében - képek!

A romantikus szieszta után a színésznő barátjával tiszteletét tett a Marley and Me záróbuliján a Nikki Coconut Grove-ban, ahol végig fogták egymás kezét és csókolóztak. Mayer, aki korábban Jessica Simpson és Cameron Diaz pasija volt, három dalt is előadott az eseményen. Megérkezésükkor pedig eltakarta barátnőjét a kíváncsi szemek elől.

A párosról már korábban is készültek közös képek: április 25-én egy romantikus vacsora közben kapták őket lencsevégre. Miután a képek nyilvánosságra kerültek, a zenész kifejtette, nem érti, hogy a sajtó miért szentel ilyen óriási figyelmet kapcsolatuknak, amikor ennél sokkal komolyabb és súlyosabb dolgok zajlanak a nagyvilágban. A Mayerrel közös medencés képek egyébként nem az első bikinis fotók a színésznőről. Május első hétvégéjén a Mandarin Hotel medencéje mellett lazított egy apró bikiniben sminkesével és egy barátnőjével, amikor lekapták őket a közelben leselkedő fotósok.