A színésznő és Paul Sculfor kapcsolata tönkrement, mert Aniston családot akar, meg kiszámítható életet, Sculfor meg egyelőre inkább pörög, mint a motolla, ráadásul csinos modellek társaságában.

A Jóbarátok sztárja és az egykor kőművesként dolgozó Paul Sculfor a hétvégén szakítottak egymással, mert nem tudták összeegyeztetni az életüket. A 38 éves Aniston már szeretne megállapodni, de 36 éves barátja egyelőre nagyon élvezi azt a pörgést, ami őt modellként körülveszi. Ráadásul az egyikük az USA-ban van otthon, a másik pedig Angliában. „Volt köztük valami, de az igazság azt, hogy Jen már meg szeretne állapodni egy megbízható férfival és családot akar alapítani. Paul egy csomót utazik és folyamatosan gyönyörű nők veszik körül. [...] Barátok maradnak, de különböző helyeken” – mondta Aniston egyik ismerőse a The Sunnak.

Mégsem repült utána

Aniston, aki most úgy tűnik, lemondott a legjobb numeráról, akivel májusban jött össze, de már július elején balhéztak, a korábbi híresztelésekkel szemben mégsem helyezte át székhelyét Angliába, hogy ott folytassa karrierjét a fiúja mellett. Sőt a The Sun információi szerint az utóbbi pár hétben pár nem is látta egymást, annak ellenére, hogy Sculfor nemrég visszarepült az USA-ba, Aniston pedig állítólag Los Angeles után New Yorkban készül új házat venni.

Vége a villásreggeliknek

Az amerikai színésznőt a most már exnek tekinthető angol modell szoktatta rá, hogy jó kiadósakat reggelizzen – írja a FemaleFirst. Jennifer Aniston rákapott az általában kolbászból, baconből, tojásból, pirítósból, gombából és paradicsomból álló reggelire. „Eleinte taszította az ötlet, hogy ez legyen az első dolog, amit reggel eszik, de mostanra nagyon belejött” – mesélt egy barát a FemaleFirstnek.