horoszkóp

Jennifer Aniston összeveszett modell pasijával

2007.07.06. 14:12
A párt egy étteremben látták Los Angelesben, amint hevesen vitatkoznak. Nem sokkal az incidens után Sculfor felpattant egy repülőgépre, és meg sem állt Londonig.

Jennifer Aniston idén májusban jött össze a Levi's farmerreklámból ismert brit modellel , Paul Sculforral, de lehet, hogy a nagy szerelem már véget is ért. A 38 éves színésznő és barátja a Shutters étteremben ebédelt június 17-én, ahol egy szemtanú állítása szerint izzott körülöttük a levegő, de nem az erotikától. "Nagyon feszült volt a légkör" - tudjuk meg a Femalefirst-től.

"Úgy tűnt, hogy veszekedtek valamin. Jen egyenesen Paul szemébe bámult és keresztbe fonta a karját a mellkasa előtt" - vélik Sculfor barátai, akik szerint a modell túl intenzívnek találta a kapcsolatot. "Lehet, hogy azért ment Londonba, hogy egy kicsit kívülről lássa az egész helyzetet és átgondolja a dolgokat" - találgatnak. Aniston ismerősei is úgy vélik, hogy nem biztos, hogy szakításról van szó, inkább egy kis szünetről. Aznap, mikor Sculfor elutazott, a Jóbarátok Rachelje barátnőjénél, Courtney Cox-nál vacsorázott malibui villájában, hogy elfeledje minden gondját, baját.

Jóbarátok

"Jen és Paul barátok voltak, és azok is maradnak. Lehet, hogy megint együtt vacsoráznak majd egyszer. Nem volt semmi drámai dolog a kapcsolatukban. Néhányszor beültek együtt valahová és együtt lógtak - soha nem volt semmi több köztük" -véli Aniston egyik ismerőse.

Mindezzel ellentétben nemrég az nz.entertainment még arról számolt be, hogy a pár össze akar költözni Los Angeles-ben. A Star magazin egyik forrása szerint Sculfor még Angliába is el akarta repíteni újdonsült szerelmét, hogy bemutassa a szüleinek, úgyhogy még eljegyzésről is suttogtak az ismerősök. Mind úgy látták, hogy iszonyatosan szerelmesek egymásba: "Nincs semmi kétségem afelől, hogy Jen odavan Paulért. Amikor a nevét említette, önkéntelenül is széles mosolyra húzódott a szája". Ezen kívül a színésznő arról is áradozott, hogy Sculfor igazi lepedőakrobata , de úgy látszik a felfedezés fölött érzett öröme csak két hónapig tartott ki.