horoszkóp

Kelemen Anna nem egy konyhatündér

2008.02.11. 09:05
Nem szeret főzni, vagy nem tud - gondolja feljelentőnk, aki belekukkantott a playmate bevásárlókosarába. Ha nem vendéglőben eszik, akkor zacskós leves és előregyártott mákosguba a menü.

Kelemen Annáról kiderült, hogy nincs jó viszonyban a fakanállal. Feljelentőnk nemrégiben megfigyelte kosara tartalmát, amiből egyértelműen kiderült, hogy szereti megúszni a főzéssel járó procedúrát.

„Hétfőn este, zárás előtt negyed órával berohantam a Rózsakert élelmiszerosztályára krumplit venni, és majd földbe gyökerezett a lábam: Annácska sétálgatott előttem teljes életnagyságban. Itt jegyzem meg, sokkal magasabb élőben, mint a tévében. Hosszú, világosbarna kabátot viselt, feketecsipkés szoknyát és tűsarkú csizmát. Szóval csodáltam pár másodpercig, és ez épp elég volt arra, hogy kikémleljem, mit rejt a kosara. 5-6 zacskós levest: májgombóc és spárgakrém, egy liter Mizo tejet és egy doboz előregyártott mákos gubát. Ennyi.

Ebből én arra a következtetésre jutottam, hogy Annácska nem nagyon szereti az idejét főzésre fecsérelni. Egyébként nagyon kedves volt az emberekkel, mert egy kopaszodó ötvenes férfi kedvesen ráköszönt, amit a híresség mosolyogva viszonzott" - jelentette Szeghi.

Kelemen Anna képekben

A Méhkirálynő negyedéves tündöklése

Ősszel egy monodrámával rukkolt elő a playmate, ami felkavarta a bulvár állóvizét. A Havas Henriknek tollba mondott művet újabb történetek követték az említett hölgy főszereplésével. Ezek legtöbbje a drogokról szólt és Zeuszról, a harcias házikedvencről. A kutya október elején egy idős asszonyt harapott meg. A 76 éves néni mindezt elmesélte az összes lapnak, így Kelemen Anna ismét címlapokra került.

November végére Kelemen a Méhkirálynőnek köszönhetően milliomos lett, de ezzel szinte egyidőben össze is veszett a könyvét író Havassal, aki később azt állította, Kelemen megint drogozik, és ő nagyon aggódik érte. A playmate ezen megsértődött és vizsgálat is indult ellene, amit később - bizonyítékok hiányában - megszüntettek.

Közben Kelemen kutyájáról majd két hónapig nem tudták az illetékes hatóságok megállapítani, hogy az állat valójában veszélyes-e. Január közepén már három szakértő foglalkozott az Zeusszal, de közvetlen közelről egyikük sem vizsgálhatta meg az állatot.

Kelemen szerint Zeusz lelkileg sérült és ezt csak szeretettel lehet kezelni. Azt ígérte, beíratja egy kutyaiskolába, az azonban nem riasztja vissza, hogy öt évre is leültethetik, ha nem működik együtt a hatóságokkal.