Kelemen Anna: nem kábítószerezek

2007.12.07. 15:59
Pénteken tanúként hallgatták ki a rendőrségen Kelemen Annát, aki tagadta, hogy kábítószerezne. Magyar György, Kelemen jogi képviselője indítványozta az eljárás megszüntetését.

A rendőrség pénteken kihallgatta Kelemen Annát a Havas Henrik blogbejegyzése miatt kirobbant kokainbotrány miatt. Magyar György, Kelemen Anna jogi képviselője a Velvet megkeresésére elmondta, hogy ügyfele tanúként tett vallomást a hatóságnál.

Klikk!

Az ügyvéd tudomása szerint nincs bizonyíték arra, amit Havas Henrik Kelemen Anna kábítószerfogyasztási szokásával kapcsolatban állít, nevezetesen, hogy Kelemen ismét kokainnal élne.

A kihallgatáson részt vevő Magyar szerint ügyfele - a drogfüggőségtől való megszabadulást célzó - elterelése sikeres volt, Havas Henrik azóta sem látta, nem is láthatta Kelemen Annát kábítószerezni. A kihallgatást végző rendőrtiszt kérdésére Kelemen Anna határozottan tagadta, hogy kábítószert használna, ezért Magyar az eljárás megszüntetését indítványozta.

Lapunk kérdésére az ügyvéd elárulta, hogy nem számít további kihallgatásokra, s mivel az adott ügyben nyomozást sem rendeltek el, ezért várja - indítványa értelmében - a megszüntető határozatot.