horoszkóp

A.N. Smith-t a fia mellé temetik

2007.02.23. 13:03
A Playboy-modellnek nem csak az örökségén, de a holttestén is összevesztek az önjelölt örökösök. Végül bírói döntés kellett hozzá, hol temessék el.

Anna Nicole Smith, a még mindig tisztázatlan körülmények közt február 8-án elhunyt playmate holttestét minden hozzátartozója máshol akarja eltemetni. Anyja, Virgie Arthur – akivel gyakorlatilag évek óta alig álltak szóba egymással – ahhoz ragaszkodott, hogy lányát texasi szülővárosában temessék el, míg Howard K. Stern az ügyvéd-élettárs szerint a Bahamákon, szeptemberben elhunyt fia mellett a helye. Howard K. Stern, a playmate legutóbbi élettársa szerint azonban Smith a bahamai Nassauban, fiának sírja mellett szeretett volna nyugodni.

A bírói döntés az, hogy döntsön más

A probléma eldöntéséhez a bíróság hat napon át ülésezett, meghallgatta a feleket, míg végül Larry Seidlin bíró salamoni döntést hozott: egyik félnek sem ad igazat, ellenben rábízza a playmate öthónapos Danniellynn nevű kislányának e hét elején megbízott gyámjára, Richard Milsteinre a döntést. A hírforrások fontosnak tartották kiemelni, hogy Seidlin bíró könnyekkel a szemében nyilatkoztatta ki: Milsteinnek egyeztetnie kell Smith anyjával, Virgie Arthurral, Howard K. Sternnel és Larry Birkheaddel is a döntéséről, de ő speciel úgy gondolja, hogy a playmate-nek a Bahamákon a helye.

Klikk!

Bahama

A bíró a kiérlelt döntést az ügy három főszereplője és tanúk – köztük a volt biztonsági őr - meghallgatása után hozta meg. Telefonon keresztül tanúskodott Smith legelső férje – és elhunyt fia Daniel édesapja -, Billy Smith is, aki Stern véleményét erősítette, miszerint exneje fiuk mellett szeretett volna nyugodni.

Milstein ezek után azt nyilatkozta, hogy Smith-t szerinte is a Bahamákon kell majd eltemetni, de egyelőre nem nevezett meg pontos időpontot. Smith anyja, a Texas mellett kardoskodó Virgie Arthur fellebbezni tervez a döntés ellen - tájékoztatta a médiát azonnal ügyvédje.

Danniellynn, a félmilliárd dollárra esélyes bébi apasági ügyében egyelőre még mindig nem született döntés. A legújabb fejlemény, hogy Birkhead ügyvédei indítványozták a floridai bíróságnál, hogy vetessenek DNS-mintát a csecsemőtől.