Egy volt NBC-s újságírónő szerint Anna Nicole Smithnek videofelvétele volt arról, amint élettársa, Howard K. Stern és lányának apja, Larry Birkhead orálisan elégítik ki egymást. A nő azt is állítja, hogy ANS fiát Howard K. Stern mérgezte meg drogokkal.

Egy volt NBC-s újságírónő azt állítja, a tavasszal Floridában elhunyt Anna Nicole Smith élettársa, Howard K. Stern és a modell kislányának, Dannielynnek az apja, Larry Birkhead rivalizálásuk ellenére olyannyira közel álltak egymáshoz, hogy szeretők is voltak.

Két férfi, egy eset

Rita Cosby újságíró a hamarosan megjelenő, a modell halálának körülményeit részletező könyvében arról is beszámolt, maga Anna Nicole Smith bukkant rá arra a homevideóra, amely a hozzá legközelebb álló két férfit ábrázolja orális szex közben, és ez számára kellő bizonyíték volt. Az újságíró úgy tudja, a két férfi a playmate halála után megállapodást kötött arról, hogy a kislány gyámja Birkhead lesz, Stern pedig a végrendelet végrehajtója, és az ANS halála utáni vívást a kislányért csak megrendezték.

Larry Birkhead és Howard K. Stern

Mint az már korábban kiderült, az ügyvéd Howard K. Stern szívesen tömte drogokkal barátnőjét még akkor is, amikor Dannielynnel volt terhes, és ezt videóra is vette. Rita Cosby pedig ezt kiegészítendő arról is írt, hogy az ügyvédnek nagy szerepe van abban is, hogy ANS fia drogtúladagolásban meghalt.

Stern a fiút is droggal tömte

Három nappal kislánya születése után ANS fia, a húszéves Daniel Smith meghalt. Éppen édesanyját látogatta meg a bahamai szülőszobán, amikor váratlanul összeesett. A halottkém érkezése előtt Rita Cosby szerint ANS önkívületi állapotban ordibált Howard K. Sternnel azzal vádolva őt, hogy ő mérgezte meg drogokkal a fiát, majd eltüntette a nyomokat. Az első szakértői jelentés szerint szívrohamban meghalt fiú körül a helyszínen valóban semmiféle drogot nem találtak. A boncolást követően azonban kiderül, a szervezetében nagy mennyiségű antidepresszáns és kábítószer volt.

Howard K. Stern egyelőre nem reagált az állításokra, a könyvben megvádolt másik férfi, Larry Birkhead ügyvédje azonban arról nyilatkozott, az NBC korábbi munkatársának minden szava hazugság, és ezt bebizonyítják majd, valamint perrel fenyegette meg az újságírónőt.