horoszkóp

Ágyban, párnák közt halnának a magyar playmate-ek

dr
2007.02.09. 17:31
Dundikát, Ripli Zsuzsit, és Lenkei Vikit Anna Nicole Smith halála kapcsán kérdeztük saját elképzeléseikről, de szinte mindegyik ugyanazt mondta: ágyban, párnák közt szeretne meghalni. A hősi halál kiment a divatból.

Dundika

Hornyák Hajnalka a Velvettől értesült a világ leghíresebb Playmate-jének haláláról, és a hír hallatán elakadt a szava: "Jesszusom!" - mondta. Mikor feldolgozta az információt, arról tudakolóztunk, mennyire ismerte Smith életpályáját. Említette, hogy párja és legjobb barátjuk azt mesélte, hogy "egy nagyon csinos nőci" volt. "Persze azóta meghízott, meg pereskedett is az öregember vagyonáért, de ránézésre el tudom képzelni, hogy a drogok miatt halt meg"

Mikor arról faggattuk, hogy szerinte a hazai playmate-ket mennyire fenyegeti a kábítószer-túladagolás veszélye, Dundika tudtunkra adta: "Itthon nem vagyunk ennek kitéve, mert nemcsak a jó dolgokban vagyunk lemaradva nyugathoz képest, de a rossz dolgok szintjén is van mit behoznunk. Ilyen például a kábítószer. Magyarországnak van mit behoznia." Mikor azt latolgattuk, milyen halált szeretne, kiderült, ő korántsem bánná az "ágyban, párnák közt" verziót. "Természetesen öregen, mert senki nem akar olyan fiatalon meghalni, mint Smith" - tette hozza a 2005-ös év playmate-je. "A mi családunkban sok a tüdőrákos, és nekem az a legnagyobb félelmem, hogy én is abban halok meg. Pedig nem csinálok semmi olyat. A párom szokta is mondani, hogy ne parázzak már emiatt."

Lenkei Viktória

2006-os év playmate-je a CNN adásából értesült ANC haláláról, és bár csak fél füllel hallotta, mégsem lepte meg a hír. Lenkei Viki a kábítószer-túladagolásról elmondta, hogy úgy veszi észre, ez már szinte szokásává vált a híres embernek. "Bohém életet élt Anna Nicole Smith. Nem foglalkozom ilyen rosszéletű nőkkel. Valószínűleg nem volt boldog, hiába mosolygott kifelé mindig. Ha valaki drogozik, akkor csak maga tudja, miért csinálja. Én maximum Bacardi Cola-t iszom, de azt sem túl gyakran, mert alapvetően vidám természetű vagyok. Az biztos, hogy nem lennék drogos." Mikor saját haláláról kérdeztük: "nem nagyon gondoltam még erről, de nem szeretnék szenvedni, az fontos. Ha meg akarnám ölni magam, maximum gyógyszereket vennék be. De természetesen ahhoz akkora trauma kellene, amit még elképzelni sem tudok.

Ripli Zsuzsi

Ripli Zsuzsi, 2004 playmate-je a tévéből értesült Nicole Smith haláláról. Szerinte a playmate rendesen élvezte az életet: "Elképzelhetőnek tartom, hogy kábítószer-túladagolás miatt halt meg, mert ott kint Amerikában így szeretik az életet. Mindenki maga dönti el, mivel javítja a kedélyállapotát. Egy biztos, ha valaki belemászik nehéz belőle kijönni. De nem állítom, hogy csak gyenge emberek nyúlnak a drogokhoz". Ahogy a többi megszólaló versenyző, Ripli Zsuzsi is elárulta: szépen, csendben szeretne meghalni.