horoszkóp

Saját hányásába fulladt volna A.N. Smith?

2007.02.09. 14:48
A törvényszéki orvosszakértői boncolásra még nem került sor, és a pontos eredményekre akár heteket is várni kell majd. Egyelőre azonban nem kizárható, hogy a playmate halálát gyógyszerek és/vagy drogok, esetleg azok kombinációja okozta. Ugyanígy halt meg tavaly húszéves fia, és nagy példaképe, Marilyn Monroe is.

Az ex-playmate-et csütörtökön éjjel találták ájultan szállodai lakosztályában, a miami-i Seminole Hard Rock Hotelben, majd kórházba szállítás után megállapították nála a halál beálltát. A legfrissebb hírek szerint az eszméletlenül, betakarózva fekvő Smith saját hányásába fulladhatott bele, ennek oka pedig valamilyen gyógyszer vagy kábítószer túladagolása lehetett.

„Anna Nicole Smith nyaralni érkezett a Hard Rock Hotelbe hétfő este 8-kor” – nyilatkozott a US maganzinnak Danielle Giordano, a szálloda és kaszinó hirdetési és PR-koordinátora. „Pénteken délutánig maradt volna, csütörtök éjjel kettő körül találták itt ájultan és szállították a Memorial kórházba” – erősítette meg a történteket.

Az újság floridai informátorai szerint azonban az eszméletlen modellt nem saját ápolónője, hanem egy hotelalkalmazott fedezte fel, ráadásul már ekkor is halott volt. A betakarózva fekvő Smith halálának oka fulladás lehetett, melyet saját hányása okozott. Ugyanez a forrás tudni véli, hogy a model „gyerekeknek való nyugtatót” szedett, aminek köszönhetően a halál beálltakor vélhetően már nem volt magánál – írja a Popcrunch.com.

Elszállítják a holttestet

Hogy pontosan mi történt, még nem bizonyítható, mivel a haláleset tisztázatlan körülményei miatt a törvényszéki orvosszakértő boncolást rendelt el, és erre még csak pénteken kerül sor. A pontos eredményekre akár heteket is várni kell majd, de mint a CBS amerikai tévécsatorna hírül adta, a helyszínre érkező rendőrök gyógyszerrecepteket és drogokat találtak a szobában.
Bővebben >>>

Smith 17 évesen kötött első házasságából született húszéves fia, Daniel 2006. szeptemberében hasonlóan rejtélyes körülmények közt hunyt el: anyja mellett töltötte az éjszakát annak kórházi szobájában, pár nappal kishúga születése után. Reggel fedezték fel, hogy a fiú nem lélegzik, és az újraélesztés sem járt eredménnyel. Halálának okát szintén csak törvényszéki orvosszakértői boncolással tudták kideríteni: nála antidepresszáns és metadon együttes használata okozott végzetes szívritmuszavart.
Bővebben >>>

Családja mellett kolléganői, volt üzletfelei és ügyvédei, egy fogyasztószer-gyártó cég, valamint a volt Playboy-birodalom is gyászolja az egykori playmate-et. Sőt még elhunyt férje, J. Howard Marshall családja is félretette a 12 éves örökösödési perből származó ellenérzéseit, és közleményben fejezte ki megrendülését.
Bővebben >>>
Anna Nicole Smith (1967-2007)
Anna Nicole Smith (1967-2007)

Smith megjelenésében mindig is bevallottan próbált Marilyn Monroe-ra hasonlítani, akit nagy példaképének tekintett. Azt valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy halálával is őt sikerül utánoznia: Monroe-t hasonló körülmények közt találták meg, halálának körülményei azóta sem teljesen tisztázódtak. Anna Nicole Smith mozikarrierjében kevésbé tűnt ki, mint Monroe: legismertebb szerepe talán a Csupasz pisztoly 33 és 1/3 című vígjátékban volt, és nagy sikerrel futott saját reality showja. Utolsó filmjének forgatását szeptemberben fia halála miatt kellett felfüggesztenie, most pedig valószínűleg már nem tudják befejezni.
Bővebben >>>