Gisele Bündchen aranyszínű bikiniben lett a legszexisebb üzletasszony

2008.09.04. 09:05
Egy brit magazin szerint a brazil származású modell a legdögösebb üzletasszony. A szerkesztők ebből az apropóból a szeptemberi számban tizenkét oldalon keresztül adóznak a legtökéletesebb testtel rendelkező hírességnek: Gisele Bündchen egy aranyszínű bikiniben pózol a lap hasábjain, a szexis fotók mellett pedig olyan ismert emberek nyilatkozatai olvashatóak, mint például Giorgio Armani vagy John Galliano.

A brit Arena magazin Gisele Bündchent választotta meg a világ legszexisebb üzletasszonyának. Ennek örömére a szerkesztők egy tizenkét oldalas, képes összeállítást készítettek a szupermodellről, aki a fotókon aranyszínű bikiniben, valamint egy fehér összeállításban pózol. A képek mellett a magazin hasábjain olyan közismert emberek nyilatkoznak a híres és sikeres modellről, mint például John Galliano, Domenico Dolce, Stefano Gabbana vagy Mario Testino fotós, aki legutóbb a V magazin számára készítetett képeket a hírességről. „Gisele imád nevetni. Soha nem veszi magát túl komolyan” – mondta Stefano Gabbana, amit tervezőtársa, Domenico Dolce is megerősít: „Mindig viccelődik a színfalak mögött és megnevetteti a többi modellt”. Testino a 2000-es brazil karnevált idézi fel: „Soha nem felejtem el.” „Gisele? Belissima! Szerintem neki van a legtökéletesebb teste a világon. Lélegzetelállító” – mondja Giorgio Armani.

A Forbes egyik tavalyi összeállítása szerint Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett szupermodellje a maga 33 millió dolláros (közel 5.5 milliárd forintos) jövedelmével. A brazil származású szupermodell a GQ magazinnak adott interjújában elmondta, sikerét csak annak köszönheti, hogy jókor volt jó helyen. Leonardo DiCaprio volt kedvese amellett, hogy olyan cégekkel dolgozott együtt, mint például a Dior, a Givenchy, a Bvlgari, a Victoria's Secret, a Nivea, és az Apple, Ipenama márkanévvel több szandállkollekciót is a piacra dobott, tavaly pedig Domenico Dolce és Stefano Gabbana is felkérte arra, hogy tervezzen számukra egy kollekciót, mely a Bündchen by Dolce and Gabbana nevet viseli majd.