Madonna baseballos nempasija modellcsajra gerjed

2008.12.05. 21:25
Újabb fordulat állt be Alex Rodriguez és Madonna nem létezõ - vagy eddig legalábbis be nem vallott - szerelmi viszonyában. A baseball-játékos állítólag oda meg vissza van egy Melissa Britos nevû modellért, de ez persze nem jelent semmit, haverjai szerint ilyen a természete. Amúgy is csak barátok Madonnával, és egy közös van bennük: az az átkozott jó szívük.

A Madonnával nemfolytatott nemviszonyával híressé lett Yankees-játékos, Alex Rodriguez állítólag teljesen rákattant egy modellcsajra, akivel Miamiban látták - írja a szakirodalom. A kétgyerekes, frissen elvált sportoló ezt követõen interjút adott a People Magazinnak, amiben kifejtette, õ igazából nagyon tiszteli Madonnát, bár összesen csak két koncertjén volt. Ettõl még persze nem kizárt, hogy az énekesnő az egyiken csak neki énekelt.

A baseball-játékost - aki legutóbb állítólag épp Madonnával közös lakást keresett New Yorkban - egy csapat csinos nõ társaságában látták Miamiban - adta hírül a Daily Stab. A jelöltek között egy Melissa Britos nevû modell is szerepelt, akiért A-Rod állítólag teljesen odavan. "Amikor épp nincs Madonna közelében, akkor szereti magát csinos lányokkal körülvenni. Nem tehet róla, egyszerûen ilyen a természete" - nyilatkozta A-Rod egyik haverja, aki pontosított is: "Melissára teljesen rákattant".

Az új csaj híre után egy nappal megjelent egy exkluzív interjú a People magazinban, ami a napnál is világosabban bizonyítja: Rodriguez véletlenül sem tudná megcsalni a nemrég elvált Madonnát, hiszen - az örökös pletykákkal ellentétben - semmi sincs közöttük. "Barátok vagyunk, ennyi az egész" - nyilatkozta a 33 éves játékos, amikor Madonnával való románcáról kérdezték.

Hát naná, hogy nem vettek lakást se

A kétgyermekes apa, aki a Hálaadást exnejével és gyerekeivel töltötte, úgy véli, kell egyfajta humorérzék ahhoz, hogy az ember megfelelõen tudja kezelni az újabbnál újabb pletykákat - mármint ha róla szólnak. "Ha minden egyes híresztelésre reagálni szeretnék, akkor hetekig ülhetnénk itt" - mondta a riporternek, amikor felvetõdött a Madonnánál töltött éjszaka kérdése. "Két koncertjén voltam összesen, a lapok szerint viszont már ennek a tízszeresén vettem részt. Azt is hallottam, hogy vettünk egy lakást. Ez nevetséges, és ráadásul nem is igaz" - véleményezte a sportoló a keringõ híreket.

Az áldott jó szívük, amiatt van minden

Alex Rodriguezt és Madonnát állítólag csak az adakozás szeretete tartja össze a plátói barátságon kívül. A baseballjátékos bevallotta, régebben nem nagyon foglalkozott jótékonykodással, Madonna felnyitotta a szemét, és amikor meghívta az egyik jótékonysági rendezvényére, ő is érdeklõdni kezdett a téma iránt. Múlt hétvégén pedig véletlenül sem romantikus kiruccanáson jártak Mexico Cityben: Rodriguez csak azért volt ott, mert szeretne létrehozni egy sportkórházat az ifjonc baseballjátékosoknak. Hogy Madonna mit csinált ugyanakkor ugyanott, arról a sportoló nem beszélt. Egyébként pedig: "Nagyon tisztelem õt és nagyon jó barátok vagyunk. Hihetetlen karriert futott be, és döbbenetesen elkötelezte magát, hogy jobbá tegye a világot" - próbálta rövidre zárni a pletykákat A-Rod.