Szexmentesen szerelmes Madonna nempasija

2008.07.12. 10:01
Alex Rodriguez barátai azt mondják, a baseball-játékos fülig szerelmes Madonnába; Rodriguez neje azt, hogy technikailag ugyan nem csalták meg, de érzelmileg igen; Madonna pedig azt, hogy elege van már abból, hogy őt vádolják a házasság befuccsolásával, és különben is mindenkinek pofa be. A sztori egy újabb szereplője José Canseco egykori baseball-játékos szerint azonban Madonnát nem zavarják holmi feleségek, ha valakit meg akar szerezni: van pénze a kinézett pasi válóperére is. 1991-ben például neki is felajánlotta, hogy fizet mindent, csak csináljon neki gyereket.

Cynthia Rodriguez, a Madonnáért epekedő baseballjátékos felesége az énekesnőt teszi felelőssé azért, amiért megromlott a viszonya férjével – tudtuk meg a Fox Newstól. A feleség eddig azt mondta, a kapcsolat azért ment tönkre, mert férje még 2004-ben kétszer is megcsalta egy sztriptíztáncosnővel miközben ő otthon volt terhes a gyerekükkel. Cynthia Rodriguez hétfőn beadta a válási papírokat, amik házasságon kívüli kapcsolatokat jeleznek a válás okaként, de a feleség szerint nem a sztriptíztáncosnőről van szó, hanem arról, hogy Madonna "elrabolta a férje szívét".

„Érzelmi ügy volt. Szexuálisan nem volt hűtlen” – mondta a People-nek Cynthia Rodriguez ügyvédje, utalva a feleség hatoldalas keresetére, amiben ugyan nem említett meg neveket, de mindenki biztosra veszi, hogy Madonnáról van szó. A sportoló barátai szerint Rodriguez szíve legalább január óta Madonnáé volt. Legalábbis egyikük visszaemlékezett az Us Weeklynek egy közös vacsorára, amikor Rodriguez egy titokzatos nőtől kapott sms-ek hatására úgy kezdett viselkedni, mint egy izguló kiskamasz.

„Folyamatosan vigyorgott, mint valami kisgyerek. Amikor elmondta, hogy Madonna az, teljesen lesokkolt. Aztán azt mondta, hogy szerelmes belé. Azt hittem, hogy viccel. De nem viccelt” – mesélte a lapnak egy barát a januári vacsoráról. Aztán februárban már elérzékenyülve beszélt az énekesnőről: „Haver, ő a lelki kibaszott társam!”.

Rodriguez erre, Madonnáék arra

Az sms-ekről Rodriguez neje is tud, többet is, mint kéne: a Sun szerint az 50 millió fontos válókeresetet benyújtó nő azt állítja, megvannak neki azoknak az üzeneteknek a másolatai, amiket férje az énekesnőnek küldött, és "ha a dolgok csúnya irányt vennének", nyilvánosságra is fogja hozni őket.

Eközben egy már visszavonult baseball-sztár, Jose Canseco is csatlakozott a történetbe egy kis retrospektív szállal: a US Magazine-nak elmondta, 17 évvel ezelőtt Madonna felajánlotta, hogy akár el is tartja, ha feleségül veszi és gyereket csinál neki. Az énekesnőt az se zavarta, hogy a férfinak ekkoriban felesége volt. "Akkor már megvolt a kubai gyereke (az énekesnő Lourdes nevű lánya Carlos Leon nevű kubai származású személyi edzőjétől született - a szerk), és akart mégegyet. Azt akarta, házasodjunk össze és csináljunk gyereket". Az énekesnő a válását is fizette volna: "Rengeteg pénzem van, ezzel nem kell foglalkoznod" - jelentette ki Madonna egy alkalommal Hollywood Hills-i otthonában, majd megcsókolta és az ölébe ült. A férfi elismerte, hogy ezután volt egy három-négy hónapos viszonyuk, de "semmi komoly".

Madonna közben hivatalosan is bejelentette már, hogy nem válik férjétől, Guy Ritchie-től, valamint, hogy nincs közte és Rodriguez között semmi. Érthető tehát, hogy meglehetősen zavarja, hogy Rodriguez felesége nagyjából őt tette felelőssé a válás miatt. A Femalefirstnek nyilatkozó forrás szerint teljesen kiakadt Rodrigueznéra: „Madonna tombol. Azt mondta Cynthia ügyvédeinek, hogy többé ne nyilatkozzanak róla – röviden: pofa be” – mondta a lapnak az ismerős.

A sokszor a világ egyik legmeghatározóbb előadójaként aposztrofált Madonna egyébként elég rosszul igyekszik elkerülni az újabb pletykákat. Szintén a Femalefirstben - és még legalább egy tucat egyéb forrásban - olvashattuk, hogy részt fog venni Rodriguez buliján, ami Jay-Z New York-i szórakozóhelyén lesz majd a jövő héten. Rodriguez pedig - a FemaleFirst információi szerint - épp vadul lakást keres, és ezt véletlenül épp két saroknyira Madonna manhattani otthonától teszi.

Madonna válásának története nagyon szép csavaros szappanopera, igazi fordulatokkal. Az egész azzal kezdődött, hogy Guy Ritchie szakított a kabbalával, és ezzel együtt úgy tűnt, Madonnával is. A kapcsolatot el is kezdték gyorsan temetni. Aztán Ritchie anyja mondta, hogy nincs itt kérem szépen szó semmiféle válásról, tessék távozni. Itt jön a csavar, melyben összehozzák Madonnát Alex Rodriguezzel, amit az énekesnő persze tagad, ahogy a válást is. Végül bejött a képbe Rodriguez válása is, ami Madonna válásával szemben valóságosnak tűnik. Itt elérkezünk a történet csúcspontjához, amikor a szálakat teljesen összekuszálandó Rodriguez leendő exfeleségét összehozták Madonna egyik exével, Lenny Kravitzcel is kicsit. Itt tartunk most, várjuk a folytatást.