horoszkóp

Árpa Attila megnősül

pl
2005.08.05. 09:29
A producer tavaly kérte meg barátnője kezét, akit augusztusban egy kis vidéki templomban vezet az oltár elé. Árpa Attila már évek óta együtt él a modellel, de ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt.

Megnősül az RTL Klub valamikori vezető embere, a TV2-höz átigazolt producer, Árpa Attila. A Velvet úgy tudja, Árpa a jövő hétvégén házasodik össze a modellként ismert Tomán Szabinával. Az esküvőt vidéken tartják, és a producer állítólag nem csak az anyakönyvvezető előtt, templomban is örök hűséget akar fogadni kedvesének. A ceremónián csak a rokonok és a közeli barátok lesznek jelen. Árpa Attila a Velvetnek nem kívánta megerősíteni a hírt, értesüléseinket csupán egy mondattal kommentálta: "A magánéletem tabu!"

Tudod is, meg nem is

Árpa Attila

Bár Árpa mindig is kényesen ügyelt arra, hogy ne derüljön ki semmi a magánéletéről, sosem nyilatkozott a barátnőjéről, nem titok, hogy évek óta együtt él Tomán Szabinával. Közel négy éves kapcsolatuk alatt szinte alig mutatkoztak a nyilvánosság előtt, legutóbb egy golfversenyen látták őket együtt, de azon is diszkrét távolságban maradtak a fotósoktól.

Amikor tavaly év végén "pesti társasági pletykák" alapján az egyik bulvárlap megírta, hogy eljegyezte a modellt, akkor is kitartott elvei mellett, az újságnak ugyanis azt mondta, őt soha senki nem fogja látni nyaralós képeken, mint Schobert Norbit, nem lesz a lakása lakberendezési magazinok címlapján, és soha nem fogja senki megtudni, hogy kedvese milyen minőségben a társa.

A romantikus macsó

A média fenegyereke ellenben szívesen mesél készülő produkcióiról, és az amerikai futballról, amiben újabban nagy örömét leli, és minden eszközt bevet, hogy népszerűsítse a hazánkban szerinte igazságtalanul háttérbe szorított sportágat. Csapatával, a Budapesti Farkasokkal nyár elején még a Joy magazinnak is levetkőzött az ügy érdekében, igaz, míg néhány társa mindössze egy sisakot szorított az ágyékához, Árpa csak a pólóját kapta le, hogy felkeltse a hölgyközönség érdeklődését az amerikai futball és a magyar csapat iránt.

Jelenleg egy 3D animációs gyermekfilmen és egy új játékfilmen dolgozik, ami egy melankolikus, romantikus történet lesz. Árpa szerint ez utóbbin nagyon sokan meglepődtek, mert nem gondolták, hogy egy olyan macsó, mint ő, egyszer majd romantikus filmet készít. Ki is kérte magának, hogy a média egy könnyelmű macsót csinált belőle, ő ugyanis romantikus férfinak tartja magát. "Nem akartam cáfolni, mert olyan nagyon nem is érdekelt, hogy milyen képet festenek rólam. Sosem voltam igazi macsó. Inkább romantikus ember vagyok. Az az igazi énem" - nyilatkozta korábban.

Az ismert producert egyébként néhány hete az ország legvonzóbb agglegényének választották a Színes Bulvár Lap olvasói. Árpa többek között Csányi Sándort, Bochkor Gábort és Kamarás Ivánt utasította maga mögé. A sikert titokzatosságának tulajdonítja, de a lapnak elárulta, sosem tartotta magát jóképűnek, inkább karakteresnek.