horoszkóp

Christina Aguilera még mindit tagadja a terhességét

2007.08.01. 17:06
Az énekesnő sorra mondja le a koncerteket, elájul vagy éppen fáradtságra hivatkozva nem énekli el az utolsó három számot. A hivatalos álláspont szerint csúnyán megfázott, de a jelek sokak szerint inkább arra mutatnak, hogy terhes.

Nicole Richie vallomásával szemben Christina Aguilera még mindig a tagadást választja. Az énekesnő elhalasztott két ausztráliai koncertet is világkörüli turnéján, miután több ízben is elájult a színpadon - állítólag azért, mert nagyon csúnyán megfázott. A színfalak mögött viszont már hetek óta azt suttogják, hogy egyáltalán nem a torokfájás terítette le az énekesnőt, és nem is a láztól ájuldozik a színpadon, hanem azért, mert terhes. Ezt nem csak az egyre gömbölyödő hasa látszik bizonyítani, hanem az is, hogy nemrég Aguilera édesapja elkottyantotta a sajtónak, hogy:"már nagyon izgatott vagyok a közelgő szülés miatt." A Life and Style magazin értesüléseit viszont Aguilera cáfolta a Showbuzz magazinban: "nem erősítjük meg a hírt" - hangzott a rövid, de velős kijelentés.

Aguilera azt állítja, hogy az orvosok tanácsára halasztotta el a koncerteket. "Christinának helyre kell jönnie annyira, hogy ki tudjon állni a színpadra" - nyilatkozta a koncertszervező cég szóvivője. Azok a csalódott rajongók, akik nem tudnak elmenni az elhalasztott koncertekre visszaválthatják a jegyet, ami persze aligha vigasztalja őket.

A pucér vasárnapok rejtélye

A huszonhat éves Grammy-díjas énekes férjével Jordan Bratmannel 2005-ben házasodott össze, és úgy tűnik vasárnapipucér szakácskodásaikkal kiválóan sikerül is karbantartani kapcsolatukat. A megoldáshoz viszont nem visz közelebb a pucér tacofőzés szokása, mert meztelenül könnyű megfázni a konyhában és fogamzás veszélye is fennáll. Némi támpontot nyújthat, hogy férje legutóbbi születésnapja alkalmából színes lufikkal árasztotta el a hálószobáját - ez lehet egy leendő apuka előrelátó húzása, hisz a lufit minden gyerek szereti.