Nagy ölelések és könnyek között beköltöztek a Bár 2.0 játékosai

2008.09.15. 12:15
Péntek este egy fergeteges buli után beköltöztek a Bár 2.0 játékosai, de mielőtt elindultak volna a házba még utoljára mindenki bemutatkozott és megmutatta a legelőnyösebb arcát. A közönség soraiban felismertük Alexandra Diamondot, Edvin Martont, Király Tamást és a Megasztár 4-be került fiát, Király Benjamint.

A buli kezdetét este kilencre hirdették meg, a programokra azonban egészen fél tizenegyig várni kellett. Az est házigazdái Majka és Kustánczi Lia voltak, akik a Bár 2.0-t is vezetik. Ám szerintünk bőven elég lenne, ha csak Majka venné a vállára a műsorvezetés gondját, mert Kustánczi Lia még eléggé kezdőnek tűnt, hiszen rengeteget bakizott és Majkába is rendszeresen belefojtotta a szót.

Nézd meg, ahogy a lányok pózolnak!

A nagy hangzavar közepette kiszúrtuk azt is, hogy mielőtt Majka színpadra lépett volna, egy gyors szájrapuszival búcsúzott el eddig még ismeretlen kedvesétől. A szereplők bemutatkozó kisfilmjei kissé hosszúra sikeredtek és sajnos a hangosítás sem volt tökéletes. Természetesen a legszembetűnőbb jelenség ismét csak a szexbotránnyal elhíresült Szalontay Ágnes volt, hiszen amint a színpadra érkezett, nem kívánt beszélgetni a műsorvezetőkkel, csak pózolt a fotósoknak.

A bemutatkozó kisfilmek között egy szőke lányokból álló táncbanda szórakoztatta a férfi közönséget, mert valljuk be, a lányok nem tánctudásukkal, annál inkább kinézetükkel hódítottak. Majd bemutatták az első széria néhány játékosát, akikre alig-alig emlékezett valaki, mégis állították, hogy még a mai napig felismerik őket az utcán. Koncertezett még a Uniqe, akiknek a Mi van a nevedben? című számuk az első Bár szériának és a mostaninak is a betétdala. Először le mertük volna fogadni, hogy playback az egész, de tüzetesebben áttanulmányozva rájöttünk, hogy Völgyesi Gabi valóban kitűnő hangi adottságokkal rendelkezik és tisztán és pontosan énekli a dalokat.

Az összes kisfilm lejátszása után Majka kiadta a parancsot: „Nyomás a házba, fiatalok.” Egyesek még egy utolsó ölelést, mások pedig forró csókokat váltottak kedvesükkel, majd libasorban elindultak fel a lépcsőn, ki az épületből. Mint megtudtuk, a játékosoktól elvették a mobiltelefonokat és majd csak kiköltözéskor kaphatják azokat vissza, nehogy bármilyen formában is tudjanak érintkezni a külvilággal és nehogy valaki megsúgja nekik, milyen népszerűségnek örvendhetnek.

Nézd meg a játékosok utolsó estéjét!

A beköltözés estéjén a fiatalok ismerkedtek a házzal és elfoglalták helyüket. Egyesek már rögtön a francia ágyat választották, ezért biztosak lehetünk benne, hogy lesznek izgalmas éjszakák a házban. A kamerákkal is meggyült a szereplők baja, hiszen Vivien nem tudott hozzászokni a fürdőszobai kukkerhez, ezért fürdőruhában zuhanyzott.

A munka már másnap elkezdődött, az embereket két csoportra osztották, hogy legyen váltás a munkahelyen és minden csapatot egy-egy kiválasztott ember vezetett. Az első adás ma este nyolckor, a Viasat3 csatornán lesz látható.