A Bár 2.0-ban szerepel a Forma-1-es szexüggyel hírbe hozott modell

2008.09.06. 11:35
Pár héttel ezelőtt robbant a bomba, miszerint Szalontay Ágnes topless táncos és modell lefeküdt a Forma1-es pilótákkal, Kimi Räikkönennel és Mark Webberrel. A majdnem két méteres, 96-os mellbőségű modell a mai napig cáfolja a híreket, a médiába pedig nem botrányhősként szeretne bekerülni.

Szalontay Ágnes a Velvetnek elmondta, hogy Blikkben megjelent cikk nem befolyásolta a Bár szereplőválogatását, de szerinte negatív fényt vetett rá. A topless táncosként dolgozó, majdnem két méter magas és óriási melleket magáénak tudható Szalontay szerint az emberek beskatulyázták őt a könnyű vérű nőcske szerepébe. Pedig éppen azért jelentkezett a műsorba, hogy kitörjön ebből a szerepkörből. A médiába nem botrányaival, hanem realista gondolkodásmódjával szeretne bekerülni. „Szerintem valaki nagyon le akart járatni, hiszen én csak annyit mondtam, hogy együtt buliztunk a pilótákkal. Kimi Räikkönent három évvel ezelőtt ismertem meg, még Monte Carlóban egy zártkörű partin. Arról, hogy milyen viszonyban vagyunk, nem szeretnék elárulni többet.”

Szalontay Ági kitűnik a tömegből

A modell elmondta, hogy a Bár castingjára az egyik ismerős kereső portálon figyelt fel. A castingon már rögtön vetkőzött és közölte: "Mondtam, hogy én bevállalós vagyok". A műsortól azt várja, hogy a média kicsit felkapja. A reality show után ugyanis szeretne egy saját szépségszalont nyitni, kihasználva az ismertséggel járó előnyöket. Természetesen nem zárkózik el a fotózásoktól és a műsorvezetéstől sem, a rádiózás pedig kifejezetten érdekli. Azt azonban nagyon sajnálja, hogy a családja nem támogatja. Ők ugyanis irtóznak a média világától és a munkáját sem nézték jó szemmel. Szalontay Ágnes mégis kitűnő lehetőségnek tartja a Viasat3-on, szepteber 15-én induló Bár 2.0-át a bizonyításra és így talán a családja is elfogadja majd a – saját bevallása szerint is – furcsa életvitelét.