Celebjeink előszeretettel használják a barátkozás szót arra az esetre, ha netán megkedvelik kollégájukat szőröstül-bőröstül, de annyira nem bíznak magukban vagy partnerükben, hogy felvállalják a viszonyt. Pedig ilyen kapcsolatból már született világra szóló szerelem és higgyék el, nem azért, mert az elején letagadták.

Összeszedtük 2007 legérdekesebb baráti viszonyait, amikről az érintettek nem szívesen beszélnek. Van, aki azért, mert túl fiatal az új barát, akad olyan is, akinek le kell tagadnia, mert éppen mással jár; de találkoztunk olyannal is, aki még magának sem ismeri be. Mondja meg Ön, ha már ők nem tudják eldönteni, hogy mi az igazság.

Zimány Linda - Zentai Márk

Zimány Linda, miután megműtette az ajkait, Márk szájához tapasztotta azokat, de csak úgy barátilag. Akárhányszor is kérdezték tőle és jó barátjától a sajtó munkatársai, hogy mi a helyzet, kizárólag szexmentes kapcsolatot emlegettek. A modell moziba és vásárolni szívesen jár Zentaival, de hogy férfiként szeresse, az már túlzás lenne. Januárban azonban az énekesfiú bevallotta, hogy már többször randizott Zimánnyal, de kezdetben félt attól, hogy mit kap ezért, mert a hölgy idősebb nála három évvel és ráadásul még gyönyörű is. Az idén érettségiző Márk végül kijelentette, hogy nem jár a modellel, mert ahhoz azért több időnek kell még eltelnie.

Tóth Gabi - Antifitness Tomi

Tóth Gabi viharos szerelmi életéről híresült el, miután szakított Palcsó Tamással. Ennek egyik kiemelkedő ikonja Czutor Zoltán volt, akit a Belmondo énekesként lehet definiálni. A családapa majdnem három hétig szerette az ifjabbik Tóthot, de végül úgy döntött, ő mégiscsak egy külön egyéniség, és nem is szeretné, hogy valakinek a pasijaként emlegessék, ezért szakított a nagy hangorgánumú lánnyal. Január elején kiderült, hogy egy Lóri nevű, arc nélküli fiút is kidobott Tóth, mert úgy érezte, túl görcsösen kereste Palcsó utódját. Ezzel párhuzamosan az énekesnőt feljelentőink nem egyszer látták enyelegni a városban az Anti Fitness Klub énekesével, akit véletlenül a szülei szintén Tominak neveztek el. "Decemberben a körúton sétáltam és egy "celebpárocskára" lettem figyelmes: Tóth Gabi Anti Fitness Tomival andalgott a nevezett helyen, kézen fogva, ami azért is lehet egyesek számára meglepő, mert ők hevesen tagadják, hogy közelebbi kapcsolatban állnak egymással" - jelentette Prof. És ez így igaz. Az érintettek, csak barátkoznak egymással - legalábbis ezt állították, mikor a sétáról kérdeztük őket.

Palcsó Tamás és a bombázók

Palcsó Tamás, miután szakított Tóth Gabival, megtalálta a maga boldogságát Papp Annamária személyében. A hölgy szintén énekesi karrierre vágyik, hiszen a Társulat című produkció részese, de nem idegenkedik a fehérnemű bemutatóktól sem. Ősszel költözött össze a szerelmespár, azóta is boldogok, bár Palcsó nem kedvesével, hanem inkább bombázókkal jár bulizni. Mikor a hölgyek pozicionálásról kérdeztük Palcsót, kizárólag "régi ismerősök" cimkét kaptak.

Edvin Marton - Gombosi Adrienn

Edvin Marton nyáron még Pantinchin Edina oldalán villogott, de később kiderült, ez csak amolyan bulvárszereplés volt, mert a hegedűmágus valójában Miss Balatont szerette. Persze a művész tagadta, hogy testi vonzalmat érez a szintén szőke hölgy iránt, még ha erről a Velvetnek bizonyítéka is volt. Az ősszel kórházba vonuló celebet orvosai eltiltották a szextől, de ez már csak Gombosi Adriennek okozott problémát, mert akkora már bevallotta Edvin, hogy igen, együtt jár az említett hölggyel, akivel régebben csak barátkozott.

Hajdú Péter - Sándor Orsi

Hajdú Péter szerelemi élete lassan kitölt egy egész estés filmet. Legnagyobb szerelme, Miss BKV azonban nem mindig volt a helyzet magaslatán, maga sem tudta mire-kire vágyik, ezért nyáron ajtót mutatott az átévésnek. Hogy addig se maradjon hosszú combok nélkül, Hajdú úgy döntött, a Kenós lánnyal barátkozik. Sándor Orsinak még arra sem volt ideje, hogy a puszta barátságot a sajtóval átdefiniáltassa kapcsolattá, mert Sarka Kata meggondolta magát és visszament jövendőbeli gyermekei atyjához.

Delhusa Gjon - Madár Veronika

2007 áprilisának egyik legszebb pillanata az volt, mikor az albán származású Delhusa Gjon egy rendezvényen Madár Veronikát simogatta. Mindketten váltig állították, hogy pusztán barátok, mégis az énekes keze többször kalandozott a szappanopera-hős alváza felé. Búcsúcsók is csattant, amit az érintettek később csak pusziként emlegettek. Ősszel már hallani sem lehetett a nagy barátságról, ugyanis az énekes elment Indiába, hogy kipihenje eddig kalandjait, hogy tisztán lásson és végre jó apa legyen. A pihenés után hazajött és megmutatta, ki viseli otthon a nadrágot. Szeretőjét kidobta, majd perrel fenyegette, mert szerinte több olyan tárgyat is elvitt a volt kedves, ami az ő tulajdonát képezi. A művész úr, úgy néz ki, nem fog gáláns szeretőként bevonulni a történelembe.