David Beckham kislányt és tetkót tervez

2007.06.06. 15:21
David Beckham a bal karjára nem tetováltat többet, mert születendõ gyermekeik nevével akarja majd ékesíteni. A feleségének tetszik Beckham teste, de a tetoválómester már kötelességének érezte figyelmeztetni a futballsztárt, hogy álljon le, nehogy nevetség tárgyává váljon.

David Beckham további tetoválásokat tervez - a bal karjára, amennyiben végre sikerülne összehozniuk egy kislányt is nejével. Az leendõ gyerekünk- vagy gyerekeink - nevének."

Majd hozzátette: "Persze, hogy szeretnénk egy kislányt, de jelenleg az életünk nagyon pörög. Annyi minden történik, és most a jelenre koncentrálunk, és arra, hogy Los Angelesbe költözünk. De pár éven belül, majd ha már Cruz is felnõtt egy kicsit és minden jól megy, elkezdhetünk gondolkozni azon, hogy vállalunk-e több gyereket."

A tetoválómester megszólal

Louis Malloy, Beckham tetoválómestere is így nyilatkozott: "David azt mondta nekem, hogy az egész bal kezét arra az esetre tartogatja, ha esetleg lánya születne. Az új baba neve lenne rajta, ugyanolyan stílusban, mint amilyen a többi tetoválása."

Márciusban Beckham az egész jobb karjára egy felhõt és kerubot ábrázoló rajzot tetováltatott, ami átnyúlik még a vállán is, és majd egyszer egy összefüggõ mûalkotás válik belõle. Ugyancsak a jobb karján van még a "Perfectio In Spiritu" felirat is valamint a római VII-es szám - ami arra vonatkozik, hogy õ volt a hetes az angol csapatban. A bal karján egyedül Victoria neve van, hindi nyelven.

A Beckhamet már hét éve tetováló Louis Malloy Manchasterben találkozott a focistával, aki a Lowry Hotelbe hívta õt és megkérte, hogy folytassa a jobb kezén lévõ művet, és rajzoljon rá még több felhõt ami tovább gomolyog a csuklója felé. Malloy próbálta rávenni, hogy ne menjen el a tetoválás egészen a kézfejéig, és ne legyen túl feltûnõ."Csak azért figyelmeztettem, mert nem akarom, hogy az emberek kritizálják õt" - mondta a tetoválómester, akinek lehet, hogy elõbb kellett volna figyelmeztetnie a futballsztárt.

Ami Beckham kislány utáni sóvárgását illeti, Malloy szerint nem valószínû, hogy a focista örökbefogadna csak azért, hogy biztosan legyen egy kislánya. "Nagyon meg lennék lepve. Soha nem említett nekem semmi ilyesmit." Malloy azt is elmondta, hogy Beckham nejének, a volt Posh Spice-nak tetszenek férje tetoválásai. Ami nagy szerencse, mert a futballsztár kezd egyre kevésbé kilátszani testét borító rajzok mögül.