horoszkóp

Keleti Györgyi Benkő Dániel hatására sem maszturbál

2008.11.20. 19:24
A lantművész állandóan teret kap, hogy kinyilvánítsa véleményét. Legutóbb a Tabu Rádió adásában mutatta meg obszcén oldalát, de ez már senkit sem lep meg a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-ben nyújtott maszturbálása után. Most Keleti Györgyi és édesapja kapta az ívet, mert Benkő szerint maszturbálni igenis muszáj!

Benkő Dániel nagy népszerűségre tett szert az RTL Klub celeb valóságshow-jában nyújtott teljesítményének köszönhetően. A közérdeműt azóta is megbotránkoztató tetteivel és véleményével szórakoztatja. A meztelen gitározás sztárja a Tabu Rádió adásában Keleti Györgyit, és a jelen sem levő egykori honvédelmi minisztert, Keleti Györgyöt szekálta.

A lantművész, aki bevallotta, hogy meghalt miatta két ember, szó szerint lehülyézte Keleti Györgyit, mert azt mondta, nem végez önkielégítést, ugyanis van párja. Benkő - miután nem sikerült rábeszélnie Keletit a szexuális kielégülés ezen formájára -, hárpiának és vámpírnak is elnevezte a műsorvezetőt. A lantművész kifejtette, teljesen más, ha a párunkkal élünk szexuális életet, de végül mégsem tudta meggyőzni Keletit.

Benkő a modell minden egyes mondatára rászállt, így azt sem hagyta megjegyzés nélkül, amikor Keleti elmesélte, hogy az egykori honvédelmi miniszter akkor a legboldogabb, ha lányaival és unokáival lehet. A lantművész csak ennyit reagált a családjára büszke Keleti Györgyi áradozására: "És szeretné baszni a fiatal lányokat, nem nagypapaként működni."

"Én ezt meg sem hallottam, hiszen én a rádióban úgy ülök ott, mint egy műsorvezető. Félre kell tennem azt, hogy valamilyen szinten ismert vagyok, és emiatt sértegethet. Mire ez a mondat elhangzott, addigra Benkő Dániel már annyi obszcén és zavarba ejtő dolgot mondott, hogy én rájöttem, az ő szótárában nem szerepel a prüdéria. Úgy gondolom, hogy ahogyan most az életét éli, az egy felvett viselkedési forma. Azt érzem, hogy nem önmagát adja, és valójában nem lehet megállapítani, hogy mikor mond igazat. Szerintem Benkő Dániel nem egy boldog ember. Ő egy szereplési mániában szenvedő, én központú, önimádó ember. Nem hiszem azt, hogy egy ilyen világhírű lant- és gitárművésznek ilyen szintre kellene jutnia. Az pedig, hogy egy ilyen ember foglalkoztatja a médiát, az olvasókat és a hallgatókat, az egész magyar társadalmat minősíti" - bölcselkedett a rádiós műsorvezető a Velvetnek.