horoszkóp

Kis híján kinyírt két lesifotóst Gisele Bündchen gorillája

2009.04.06. 18:55
A két férfi egy fotóügynökség számára, stílszerűen, bokorból készített képeket Bündchen és Tom Brady második esküvőjéről, de lebuktak. A modell testőreinek nem sikerült elvenni a fotósok memóriakártyáit, a két pasas ugyanis menekülőre fogta a dolgot. Amint azonban beültek az autójukba, rájuk lőtt az egyik testőr, aminek az lett az eredménye, hogy a jármű hátsó szélvédő ripityára tört. Mindez csak azért történt, mert Bündchen már eladta esküvői fotói kizárólagos közlési jogát egy brazil lapnak.

A kitárulkozó brazil modell szombaton ülte második lagziját Costa Ricán, ezúttal nagyobb társaságban, mint februári esküvőjén, ahol csak a szűk családi kör, és pár barát vehetett részt. Nyilván remek alkalom ez a munkájukat végző paparazzóknak, akik meg is jelentek az eseményen, álcájuknak pedig egy bokrot használtak. A lesifotósoknak azonban nem volt szerencséjük: Bündchen gorillái észrevették őket, majd miután nem tudták elvenni a két pasastól a memóriakártyákat, egyikük rájuk lőtt, miközben azok egy autóval menekültek. Érdekes módon a lövéseket nem hallotta Bündchenék vendégserege.

Sunyin fotóztak

Carlos Aviles és Yuri Cortez egy, a Bündchen-villa melletti bokorból készített képeket az esküvőről, amikor meglátták őket a 28 éves modell testőrei. A biztonságiak azonnal felvitték a két pasast a villába, ahol arra kényszerítették őket, adják át munkaeszközeik memóriaegységeit, Bündchen ugyanis már eladta az esküvői fotóit egy brazil lapnak. Aviles és Cortez azonban nem tett eleget a felszólításnak, helyette menekülőre fogták a dolgot: bepattantak a rezidencia előtt parkoló Suzukiba, ám, amint elindultak, egy lövedék pattant vissza a szélvédőről.

000T TRMvd899055

Exkluzivitás miatt haltak volna meg

"Otthagytam volna az életem néhány nyavalyás fotó miatt, csak azért, mert nem akarták, hogy megjelenjenek. Nem tudtam elhinni, amikor láttam, hogy ránk lőnek. Teljesen megőrültek?" - tette fel a költői kérdést Cortez, az AFP fotóügynökség munkatársa, aki panaszt nyújtott be a helyi rendőrségen. Az illetékes szervek vizsgálják a történteket, feljelentést azonban még nem tettek az ügyben, írja a Boston Herald.

A 28 éves Gisele Bündchen és Tom Brady 2006-ban jöttek össze, januárban pedig azt pletykálták ismerőseik, hogy eljegyezték egymást. A pár akkor ugyan tagadta az eljegyzést, egy hónappal később privát esküvőjük hírétől volt hangos a sajtó. Akkor szűk családi és baráti körben ünnepelték magukat Santa Monicában, majd Bündchen szülővárosába, a brazíliai Horizontinába mentek nászútra. A második eskütételre azért volt szükség, hogy mindenki jelen lehessen, aki az első alkalomról lemaradt, ám a hírek szerint mindössze 25-en vettek részt az ismételt ceremónián.