Az egykori Posh Spice 171 centi és 44,5 kiló, ezzel pedig olyan alultáplált, hogy abba idővel belehalhat - figyelmeztette a világot egy angol professzor. Beckhamné nem aggódik, inkább nekiállt hogy lenyomja Amerikát: J-Lo-tól várja a tippet, hogyan lehet hátralévő éveiben divattervező.

Beckham neje olyan alultáplált, hogy szervezete még az 55. életéve előtt fel fogja mondani a szolgálatot, ha nem változtat sürgősen étkezési szokásain - írja a Scotsman.com Dr. Marios Kyriazis angol öregedéskutató állításait idézve. Posh Spice 171 centiméteres testmagasságához mindössze 44 és fél kiló, ami kórosan kevésnek számít. Testtömeg-indexben kifejezve ez mindössze 17 (az egészséges testtömeg-index 18,5 és 25 közé esik).

Éhenhal?

Dr. Kyriazis a lapnak elmondta: "Az adott egyén idelis testsúlyából, magasságából és életkorából kiszámítható a várható életkor. A képlet alapján ezekkel az adatokkal Victoria legfeljebb az 54-et érheti meg. Ahhoz, hogy meghosszabbítsa az életét, szervezetének több kalóriára volna szüksége. Ezek híján szívbetegség, csontritkulás és egyéb, általában az öregedéssel együttjáró betegségek léphetnek fel nála".

Az egykori Spice Girl - aki maga is beismerte, hogy mindig hord a táskájában magával kockacukrot, és ha úgy érzi, nagyon leesett az energiaszintje, elszopogat egyet-egyet - mindig tagadta, hogy evési zavarai volnának. "Szerintem ha valaki odafigyel arra, hogy mit eszik, az még nem jelenti, hogy problémái vannak az evéssel. Mindig azt eszem, amihez kedvem van, egyszerűen csak próbálok odafigyelni" - bizonygatja.

The Becks go America

Beckhamné hátralévő életéből az elkövetkező pár évet mindenesetre Amerikában fogja tölteni, ahová férje a Real Madridtól a Los Angeles Galaxyhoz átigazolt. Victoria Beckham a múlt héten érkezett meg Amerikába, ahol úgy tervezi, becserkészi az összes celebet. Először Tom Cruise-ékkal beszélte meg, hogy együtt vesznek részt a hétfő esti Golden Globe díjátadón - mint tudjuk, Cruise a maga rendezte, szcientológiai témájú filmjében egy földönkívüli szerepét szánja a focistafeleségnek -, majd úgy reméli, Jennifer Lopeztől kaphat tippeket arra nézve, hogyan legyen világhíres divattervező.

"Victoria mindent aggályosan eltervez. A naptára már most tele van vacsoradátumokkal és mindenféle találkozókkal" - árulta el egy ismerőse a Sunday Mirrornak. "De a legfontosabb számára a Jennifer Lopez-féle míting. Victoria nagyon szeretné lemásolni L-Jo karrierjét, hogy hogyan lehet valaki sikeres popsztárból elismert divattervező". Az ismerős szerint Beckham neje a sztárok mellett kellően reprezentatív házra is vadászik: "Egy nagy családi házat szeretne, ahol a három gyerek kedvére szaladgálhat. A kényelmet és a praktikus megoldásokat fontosabbnak tartja, mint a stílusát" - tárta fel a forrás a lapnak.